|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בלי קטילות נוב נוב בעצם לא איכפת לי העיקר תענו אם נגיד אני מאמן מתח נגיד אני עכשיו עושה 34 חזרות אז איך יוצא שאני גם לא מאמן כוח במקביל אני הריי מצליח לבצע יותר חזרות זאת אומרת שהגוף צריך למשוך את עצמו יותר זאת אומרת שהוא צריך יותר כוח ויותר לגייס יחידות מוטוריות לא?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי כלום, תתחיל להשתמש בפסיקים ונקודה בסוף משפט.
תודה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עבודה בטווח חזרות גבוה פחות מגייסת יחידות מוטוריות
יש גם עבודה על כוח אבל הדגש הוא על סיבולת שריר כדי להתמקד על כוח אתה צריך לעבוד בטווח חזרות נמוך שמגייס כמות גבוהה של יחידות מוטוריות ומפעיל הרבה יותר סיבים לבנים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תראה, נניח והתחלת מזה שיכלת לבצע בקושי חזרת מתח אחת.
מה שקרה זה שהגוף היה צריך הרבה מאוד כח (נמדד בניוטרונים) בשביל להרים אותך למעלה ולהתנגד לכח המשיכה ובשביל לעשות כן הוא בהתחלה שיפר בעיקר את יחידות הגיוס שלו ולאחר מכן כשהגעת לטווח של Bb הוא עבר לעבוד קצת יותר על הוספת מסת שריר. אחרי שהגוף כבר מסוגל להפיק מספיק כח (באמצעות השרירים) שיכול להרים אותך למעלה ולהתנגד לכח המשיכה אין לו צורך להמשיך לשפר את הכח שהוא מפיק כ"כ ולכן הוא עובר לעבודה על מה שעכשיו הוא צריך - שיפור של כמות החזרות שאתה יכול לבצע. העניין במקרה הזה הוא עבודה על כמות האנרגיה (נמדד בג'אולים) שעומדת ברשות השריר, ולמעשה כשאתה עובד בטווח חזרות גבוה כמעט רוב העבודה היא על שיפור מאגרי האנרגיה של השריר (לא בדיוק אבל בערך [בים בם בום]). חפירה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי שבזמן אימון סיבולת הסיבים האדומים שמלאים בחמצן פועלים, והשריר הזה בעצם לא סיב לבן שמגייס יחידות מוטוריות או משהו כזה..לא הכי מדויק אבל בערך ככה
![]() |
![]() |
![]() |