|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה זאת התוכנית שלי
תוכנית אימונים Ab A-1-חזה לחיצת חזה בשכיבה עם דאמבלים בשיפוע שלילי 10x3 מנוחה של דקה בין סט לסט לחיצת חזה בשכיבה במוט X310 מנוחה של דקה בין סט לסט לחיצת חזה בשכיבה בשיפוע חיובי במוט X38 מנוחה של דקה בין סט לסט A-2-כתפיים לחיצת כתפיים 3x8 מנוחה של דקה בין סט לסט כפיפת כתף- הרמת זרוע לפנים 3x10מנוחה של דקה בין סט לסט A-3-יד אחורית לחיצה צרפתית X310 מנוחה של דקה בין סט לסט דחיקה באחיזה צרה 5x10מנוחה של חצי דקה בין סט לסט B-1-גב פולאובר עם דאמבל 4x10 מסור 12-10-8x3 פולי עליון באחיזה צרה 12-10-8 X3 B-2-יד קדמית כפיפת מרפק הישענות על הברך 8x3 מנוחה של דקה בין סט לסט כפיפת מרפקים בדאמבלס 12-8x3 מנוחה של דקה בין סט לסט פטישים בדאמבלם 10x2 מנוחה של דקה בין סט לסט B-3-רגליים סקוטים 3 8xמנוחה של דקה בין סט לסט לג פרס X310 מנוחה של דקה בין סט לסט הרמת עקבים עם משקל X2 15 מנוחה של דקה בין סט לסט אני יודע שאני נותן פה יותר סטים מהנורמל אבל זה מה שעובד עליי טוב וגם האימון לוקח לי משו כמו שעה ורבע-שעה וחצי.... טוב אז ככה הבעיה שלי היא באימון A אחרי שאני מסיים לעבוד על חזה אין לי כוח להמשיך באימון.... אני פשוט גמור.... עכשיו פה אני צריך את העזרה שלכם... איזה תרגילים אני צריך להכניס בחזה כדי שיהיה לי כוח לשאר האימון? |
![]() |
![]() |