![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בעיה חוזרת משהתחלתי להתאמן באימון של הטרייספס...משהתחלתי להתאמן בלחיצה צרפתית זה עושה לי מן כאב של מתיחה באמה באזור הזה במספר 4:
![]() אני עושה לפני האימון טרייספס חימום ומתיחות והכל וכל פעם חשבתי שיעבור עם הזמן, וזה לא עובר וכבר מלא זמן לא סיימתי אימון טרייספס בגלל זה...זה קורה רק בלחיצה צרפתית ואני חושב אולי זה בגלל שזה עם מוט ישר...נמאס כבר... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח אתה עושה לחיצה צרפתית עם מוט ישר? מה אתה מניאק?? תעבור לw אחי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אל תסגור מרפקים, להפך, פתח אותם קצת ,תזיז את הכתף קדימה ואחורה בזמן התנועה, תנסה לעבוד בשיפוע שלילי, תעבוד עם פחות משקל. כל הטיפים אלה יורידו לך את הלחץ מהפלקסור קרפי אולנריס(השם של השריר) ויכול להיות שגם נפגע לך העצב האולנרי (ulnar nerve).
אם זה לא יעזור בכלל, תוותר על התרגיל ותעשה בחבל, זה עדיף על לא לעבוד במשך כמה חודשים על הידיים. כמובן שאם זה ממשיך להחמיר , או לא משתפר צריך ללכת לאורטופד...
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה לכם מוניטין...זברה-אני מתאמן בבית ואין לי כבלים, יש לי ספה, מוט 4 דאמבלים, 119 קילו צלחות. ואני עשיתי בדיוק כמו שאמרת, הורדתי משקלים כל כך הרבה שהייתי עושה עם 17 קילו והיה כואב הייתי מזיז תכתפיים ועדיין...אז כנראה שאני יקנה באמת מוט W, כי כשאני טופס במוט רגיל אז הכפות ידיים איך אני יסביר את זה, עקומות, לא בקו ישר עם האמות, אז מההתחלה חשבתי לעבור למוט W.
תודה לכם+מוניטין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כן, לא שמתי שכתבת שאתה לא משתמש בw ,זאת הסיבה די בוודאות...
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נסה לעשות לחיצה צרפתית בישיבה. (skull Crush)
|
![]() |
![]() |