|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם אומרים? זה תרגיל טוב ללטיסימוס?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לדעתי כן, למרות שאני לא אוהב אותו, בגלל הביצוע שלו
![]() |
#3 |
|
![]() הוא עשה לי קרע בשריר בבטן בשנה שעברה, אז אני לא מת עליו...
זה תרגיל יחסית מבודד ,כלומר מדובר בתנועה לא טיבעית כלכך ולכן הוא די מסוכן, החל מסכנה של פריקה בכתף (לפני כמה שנים הוא גם הוציא לי אותה לרגע מהמקום) , מתיחה של שריר הסרטוס ,לחץ על פרק כף היד ,מתיחה מוגזמת בבטן וזה עוד לא הכל. צריך להזהר גם מתרגילים עם מנוף ארוך, כי כל קילו שנעלה יוכפל באורך המנוף ואז קשה לעלות בהדרגה וקל להגזים. בקיצור ,זה לא תרגיל שאני כלכך אוהב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה תרגיל לדעתי
לי מאוד קשה לגייס את הגב וכשאני עובד איתו אני מרגיש את הגב כמו מלך! קצת מסוכן, אז צריך להתקדם עם מהשקלים לאט ולעשות בהתחלה חזרות יותר גבוהות בעבר הוא היה ה תרגיל של כל הגולד אייג' סטרונגמן עם עובדים איתו בסגנון הbreathing squat כלומר 20 חזרות עם 10RM הוא כנראה מעוד יעיל להרחבת בית החזה אני עושה שני סטים שלו בשיטת העבודה הזאת, ואגב הוא ממש לא מבודד אולי הוא כאילו תנועה חד מפרקית אבל הוא מפעיל המון שרירים,
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה תרגיל אם יודעים לבצע אותו כמו שצריך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() התרגיל הוא מצויין ועוד יותר טוב כאשר מבצעים אותו באותו מנח רק עם פולי תחתון
![]() |
#7 |
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() תרגיל אחד הטובים...
![]() |
#8 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מה שקורה למי שלא נזהר ועובד כבד על תרגילים עם מנוף גדול :O תעבוד בטווח ה10 ואתה תיהיה בסדר ותזהר מכשל בתרגיל הזה פשוט על תגיע לכשל, ואם אתה רואה שאתה לא הולך להצליח את החזרה פשוט תפיל את הדאמבל אחורה...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני עושה תתרגיל יום אחרי שעבדתי חזה זה יפריע למנוחה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() לדעתי זה תרגיל טוב , לי מספיקות החתירות לגב אז לא יצא לי לעשות אותו הרבה אבל הוא מהתרגילים המעניינים שמרגישים שהם עובדים על כל השריר
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
אגב, בלי קשר, תמיד צריך שתיהיה לך בתוכנית חתירה, זה כמו לחיצת חזה ,תרגיל מאוד בסיסי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() זה תרגיל טוב.אבל יש סכנה לפציעה במרפקים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() עם כבל זה הרבה פחות מסוכן, חוץ מהחסרון של המנוף הארוך, לא נשאר כלום מהפציעות האפשריות שמניתי.
אגב, גם פלייס, הוא תרגיל עם מנוף ארוך וכן אפשר, אם משתוללים במשקל, לגרום בו לפציעות מגוונות בכתף. אבל זה לא קורה, כי לרוב לבנאדם יש שכל והוא עולה בהדרגה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בעיניי לא, בגלל הביצוע, אני מוסיף אליו את החתירה בעמידה ברשימה השחורה שלי. האמת שגם פלייס דיי קרוב לשם פשוט אין הרבה ברירות וצריך לגוון.
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אתם יכולים להביא לי תמונה בבקשה של חתירה בעמידה?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר לעשות גם עם דאמבלים או עם כבל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
http://exrx.net/WeightExercises/Lati...BPullover.html עשה בספסל עם שיפוע קל ,הרבה יותר נוח ובזוית לא מותחים יותר מידי את הכתף. בחתירה בעמידה הכוונה לתרגיל הלא סימפטי הזה: http://exrx.net/WeightExercises/Back...ntOverRow.html צריך בשבילו הרבה ניסיון וכוח והוא גם די מסוכן לכאלה שעושים אותו לא נכון, לדעתי אתה יכול להסתפק בזה: http://exrx.net/WeightExercises/Back...ntOverRow.html |
|
![]() |
![]() |