|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אימון A- חזה כתפיים יד אחורית
חזה: מקבילים בתוספת משקל - 2x8-10 בנץ' פרס עם מוט/דאמבלים - 3x8-6 בנץ' פרס בשיפוע עליון - 3x10-8 פלייס בזווית 45 מעלות 2x8 כתפיים: מילטרי פרס/לחיצה עם משקולות 3x8 משיכות לסנטר עם כבל 3x12-10 יד אחורית: לחיצה צרפתית בישיבה עם דאמבל 3x8-12 לחיצה באחיזה צרה 3x8 אימון B - רגליים + גב + יד קדמית + בטן רגליים דיפ סקוואט 3x8-12 לאנג'ים 3x8-10 פשיטות ברכיים 3x12 דדליפט 2x10-12 כפיפות ברכיים 3x8-10 גב מתח בתוספת משקל - 2x8-10 פולי באחיזה צרה 3x8 מסור - 3x6-8 בנט אובר רו(מוט) 3x10-12 יד קדמית: כפיפות מרפקים בשיפוע 3x8-10 כפיפות מרפקים עם מוט W 3x12 + סופר סט מתח באחיזה הפוכה ידיים צמודות בטן:כפיפות בטן עם משקל - 4x15-20 + סופר סט עם שתי תרגילים סטטיים מנוחה 10 שניות אירובי: 4 אימונים בשבוע 35-45 דק' מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() דבר ראשון לא הייתי מיעץ לך לעשות כתפיים עם חזה..דבר שלי 2 תחנות בכתפיים?זה שריר גדול אפשר וכדאי יותר..
אה ועוד דבר אתה יכול להסביר לי למה פעם 8 חזרות פעם 12(אני לא מזלזל אני באמת רוצה להבין למה עושים את זה ולא הכל 10 נגיד) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה תכנית רק שכמות הסטים גבוהה מידי לדעתי אבל אם אתה עומד בזה אז בסדר
אני הייתי מגוון אפילו יותר בחזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי לך שיפור בתוכנית !
אימון A- חזה כתפיים יד אחורית בטן חזה: בנץ' פרס עם מוט/דאמבלים - 3x12 בנץ' פרס בשיפוע עליון - 3x10 מקבילים בתוספת משקל - 3x8 כתפיים: מילטרי פרס/לחיצה עם משקולות 3x8 משיכות לסנטר עם כבל 3x12-10 יד אחורית: לחיצה צרפתית בישיבה עם דאמבל 3x8-12 לחיצה באחיזה צרה 3x8 בטן:כפיפות בטן עם משקל - 4x15-20 + סופר סט עם שתי תרגילים סטטיים מנוחה 10 שניות אימון B - רגליים + גב + יד קדמית גב מתח בתוספת משקל - 3x9 פולי במוט וי 3x6 מסור - 3x10 יד קדמית: כפיפות מרפקים בשיפוע 3x8-10 כפיפות מרפקים עם מוט W 3x12 + סופר סט מתח באחיזה הפוכה ידיים צמודות רגליים יותר מדי סטים/תרגילים. בהצלחה ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מתח בסופינציה עובד על הגב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני עובד בד''כ עם הרבה סטים יחסית וזה עובד מצויין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מתקדם? אם כן הייתי מוסיף עוד תרגיל לכתפיים (2 סטים). אם 6 סטים ליד אחורית מספיק לך, זה בסדר, כשתתקדם תעשה עוד סט/2 סטים בנוסף. האימון רגליים שלך מעמיס מאוד על הירך, תוריד קצת. יד קדמית- כנ"ל לגבי יד אחורית לגבי בטן, אל תגזים, 6 סטים רגילים מספיקים.דרך אגב, אל תשחק עם הזמנים, אנשים עושים מזה יותר ממה שזה- תעשה דקה בין סט לסט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |