|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן
אז ככה חשבתי לעצמי ככול שאני אעבוד עם משקלים כבדים יותר יש יותר סיכוי שאני אגדל ?? כלומר, אם אני לדוגמא עובד ככה 3 סטים של 8 בבנץ' פרס עכשיו עם ה 8rm שלי זה לדוגמא 100 קילו (שרירותי) ואני עושה עם המשקל הזה 3 סטים של שמונה, יש סיכוי שאם ה ה 8rm שלי היה 150 קילו הייתי גודל יותר מן ה 3 סטים של 8 ?? מכן אני עובר לנקודה הבאה שלי, יכול ליהיות בשבשביל לגדול עדיף לפני שאני מתחיל תוכנית עלייה במאסה לעשות קודם סייקל של כוח ?? בכדי להפיק יותר מתוכנית העלייה במאסה?
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מחקרים מצאו שזה עדיף... בן כמה אתה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() כן אם אתה עובד עם משקלים גבוהים יותר ואותו מספר חזרות זה עדיף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כמובן שבשביל לגדול צריך להתחזק. עליה בכח זה תנאי הכרחי לעליה במסה. הרי כל המטרה של הגוף בהיפרטרופיה זה להצליח להתמודד עם העומס החדש שהפלת עליו, אם תשאר כל הזמן עם אותו העומס, לא תהיה לגוף סיבה לגדול.
אבל אתה לא צריך לעשות "סייקל כח" בשביל זה, אפשר להתחזק בכל תוכנית אם היא מנוהלת באופן נכון, אתה פשוט חייב לשמור על עליה הדרגתית במשקלי העבודה בעיקר בתנועות הגדולות והעיקריות. מהצד השני אגב, "סייקל כח" לא בהכרח טוב רק לכח, אלא גם להיפרטרופיה וזה נובע בין היתר מהעובדה שעליה בכח היא תנאי להיפרטרופיה. אני מציע לך לקרוא את המאמר הזה שתרגמתי, http://www.israelbody.com/showthread.php?t=16651 ואת התוכנית 5x5 רק לשם הבנה מה זה נקרא "ניהול תוכנית בצורה נכונה וחכמה", אתה לא חייב לבצע אותה, רק להבין את העקרונות עליהם היא מבוססת (שהחשוב בהם הוא עליה הדרגתית במשקלי העבודה), http://www.israelbody.com/showpost.p...5&postcount=15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מכיר מישהו שפעם בכמה חודשים משקיע נטו אימוני כוח