|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני גולש עכשיו בפורומים
הרצתי חיפוש בערך israel ופשוט כל דף יש הודעות שנאה, נאצה ואנטישמיות על ישראל, ציונות ויהודים ואף אחד לא מנסה להסתיר את זה צריך לרכז את כל הזונות האלה במקום אחד ולזרוק עליהם פצצה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה זו השנאה הזו כלפי ערבים בפורום שלנו?
אין מה לעשות חבוב
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ככה זה כמעט בכל פורום. לא פעם ולא פעמיים נתקלתי באנטישמים בני זונות ומכחישי שואה למיניהם.
אין מה לעשות, אין מספיק הסברה מטעם ישראל בחו"ל. גם המדיה הפרו-פלסטינית וגם הדעות הקדומות והאנטישמיות שקיימות בשאר העולם מביאים למצב הזה - כל העולם ואישתו שונאים אותנו! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() יש שם הרבה מוסלמים.. (יש המון מוסלמים מפתחי גוף בעולם)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
*פאטי דוחף תעמולה אשכנזית יפת נפש לפורום ![]()
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תלך ליוטיוב, כל סרט שמה שקשור לישראל יש טונה מוסלמים בני זונות שמקללים את הישראלים והיהודים בכלל... ובכלל, זה כמעט טרנד כזה, יש מלא אמריקאים ואירופאים שחושבים שזה מגניב לשנוא את ממשלת ארה"ב וישראל ולהתחנף לערבים. ציטוט:
אז אני כזה, "למה ככה אחי?" "כי יש לכם משטר פשיסטי והצבא שלכם הוא צבא כיבוש של רוצחים" וואיי הלוואי שהייה אפשר להביא לאנשים מכות דרך האינטרנט!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 95 אחוז מהעולם שונא אותנו,ואתה מתרגש מכמה הומואים בפורום בחו"ל חחחחחחחח
אנשים פה כאלה מצחיקים
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עדיין קיימת סוג של שנאה על רקע עדתי במדינה שלנו, ועל מה?! על סתם! בגלל גאווה וכבוד של אנשים שחושבים שהם יותר טובים מאחרים. למרות שנראה כביכול על פני השטח שאין מקום בעולם המודרני לשנאה שמתבססת על גזע, עדיין היא קיימת ותמיד יהיה את הגזע שחושב שהוא עליון משאר הגזעים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כי יש שמה מוסלמים בכמות מטורפת , זה רוב המוסלמים ששונאים יהודים
כנס לt-nation ויש שמה פורום פוליטיקה שרובם מאוד פרו ישראלים נ.ב כל נסיון של להפוך שנאה כביכול של ערבים או ביקורת על ערבים כשנאה לערבים ומזה לגזענות , זה הכנסת הראש ב.. רקטום...
![]() |
#11 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
אינטרנט עולה שמה מינימום 200$ לחודש... בטח איזה חבר של אסד...
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בארץ להיות יהודי זאת גאווה, בחו"ל זאת בושה.
![]() |
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר ותיק