|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתמול היה משחק בין הפועל תל אביב לבין קבוצה בשם שירוקי (מבוסניה) כמו שבטח כבר שמעתם ואולי חלק ממכם ראו אז הפועל קצת עשו בלאגן והולכים לחטוף על זה עכשיו מישהו אמר לי שלפני חודש היתה ישיבה של אופ"א (לא יודע איך כותבים את זה) והחליטו להחמיר את העונשים כלפי אלימות במשחקי הכדורגל וקבוצה בלגית אחת שהעשתה בלאגן הורחקה מאירופה ל5 שנים!!! וזה כנראה מה שהולך לקרות לנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא הגיוני מה הם נפלו על הראש סה"כ כמה רימוני עשן ועוד הבוסנים צעקו להם "יהודים לאושוויץ" גועל נפש מישהו יודע על זה משו או לפחות להגיטד לי מה העונש כי אני לא יכול להעביר ככה את הנעורים שלי בלי אירופה!! בלי תירוץ לטוס (כבר תכננתי עוד טיסה השנה)
ואני מבקש בכל לשון של בקשה לאוהדי מכבי בלי תגובות לא לעניין כי אז זה מה שיקרה אוהד מכבי:חחח מגיע לכם אני: אחרי הביזיון שלכם אין לכם זכות לדבר בכלל אוהד מכבי: כן? כמה מקומות חנייה יש באוסישקין.? וכאן זה מתחיל להתחמם אז אני מבקש לא להדרדר לריבים ובעיקר לא להדרדר לכדורסל כי זה לא מעניין |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני אגיד לך דוגרי מגיע להם 5 שנים בלי אירופה.
הם השחיטו שם את הכיסאות וגרמו לבלגן, עכשיו שישלמו, שילמדו ת'לקח, וככה זה לא יחזור על עצמו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הושעה
|
![]() אתה כנראה לא יודע מה עשו לקבוצות אנגליות בין 1986 ל - 1991...
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל מה, ישראלים, חייבים או לעשות פוזות או לגרום למריבה כלשהי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מגיע לכם קבוצה של בוגדים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא אוהד של הפועל, ולא אוהב של מכבי...
האמת, אני לא אוהד אף קבוצה, רק אוהב את המשחק, כמו שאוהב כל ספורט שקיים... ולפי דעתי, הגיע הזמן שארגון כמו אופ"א. יתחיל לקחת את המושכות לידיים ויתחיל להטיל סנקציות חריפות לכל אותן הקבוצות שהאוהדים שלהן מתנהגים בצורה כזו, מפרעים, מפריעים למשחק, זורקים רימונים וחזיזים ובכך, פוגעים במשחק עצמו, וכן גם בתדמית שלהם, של הקבוצות ושל רמת המשחק בפרט! לכן, אני לא יודע אם עונש של 5 שנים הוא יותר מדי, מה שאני יודע זה, שיש לנקוט בצעדים חמורים נגד המתפרעים האלה, ואם זה אומר שקבוצה לא תוכל לשחק 4-5-6 שנים במפעל, זה לגיטימי לגמרי...
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מגיע לאוהדים לא תיהיה להם קבוצה במפעל אירופי יהיה קבוצה של לוזרים ממ לוזנים איך שלא קוראים להם
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי יעיפו את הפועל מהמפעל הזה לכמה שנים טובות לצערי
מה שעשיתם שם ראוי להערכה,חבל שלא הצלחתם לפגוע באנטישמים האלה אם האבוקה
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() כדורסל יותר כיף
![]() |
#12 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
ובית"ר קיבלה שיבוח מהם , חח תאכלו ...
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז... כמה עולה חנייה באוסישקין ? אתם ביזיון לכדורגל הישראלי. אמן ייתנו לכם עונש כבד יותר, ולשמחתי אני מעריך שיתנו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() הפועל לא תורחק ל-5 שנים, פלאטיני הוא נשיא אופ"א.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אופ''א הזהירה מראש שקבוצה שאוהדיה ישליכו רימוני עשן ואבוקות תקבל עונש חמור
הפועל ת''א שיחקה נגד קבוצה ברמה של ליגה א' ועכשיו בגלל האוהדים המטומטמים יש סיכוי שישהו אותה מהמפעל. הקהל של הפועל הוא הקהל הכי עוין ומגעיל בארץ רק מה התקשורת מכפה על המעשים שלו כי רוב העיתונאים אוהדי הפועל והם מצטיירים בתקשורת כ"אינטילגנטים" קהל תרבותי לעומת אוהדי בית''ר שהם מצטיירים "חיות" "גזענים" הקהל הזה שר שירי שואה , מרססים כתובות נאצה על בית קברות גזענים, כלפי מזרחים(למרות שיש בקהל שלהם הרבה) הנה כמה ממעשי החולגניזם של אוהדי הפועל : http://www.ultrashapoel.com/index1024.php עריכה: יאללה בית''ר |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() אוקי אתם מתבלבלים בין קוממץ קטן של אוהדי הפועל לכל האוהדים יש קומץ קטן של משוגעים שלדעתי מגזימים מדי פעם אבל נראה שאף פעם לא היית במשחק בטדי בלבוש של הקובצה השנייה זה לא יאומן וגם בקופסה אוהדי נתניה החיות האלה רדפו אחרינו עם מקלות ועוד משו כל האוהדים של הקבוצה הזאת לפני תחילת המשחק קמו כולם אמרו "היי היטלר" וישבו זה גועל נפש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() היית מת שהקהל המסכן של הפועל יגיע לרמה של הקהל של בית''ר שגם אחרי הפסד באירופה ממשיך לעודד את הקבוצה ואפילו קיבל ציון לשבח מאופ''א
הקהל של נתניה צועק "הייל היטלר"?! אני מניאק אם אתה לא משקר יש להם קהל טוב שיותר מתעסק בלעודד את הקבוצה שלו. מה שכן הקהל של הפועל שר שירי שואה("שער 11 גטו") והצדיע לא פעם במוהל יד. לא מדובר פה בקומץ הרוב הגדול של אוהדי הפועל הם אנשים צבועים שמנסים להצטייר כתרבותיים כמו שכתבי הודעה קודמת הלוואי שהפועל תקבל עונש כבד של השהיה מהמפעל לכמה שנים |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הדליקו אבוקות-קורה בכול משחק באירופה חוץ מספרד ואנגליה.ברוב המדינות זה חוקי,אם לא ידעת. השחיטו כיסאות-גם במשחק של בני יהודה עשו את זה,אז? אני מציע לך להריץ חיפוש קטן ביטיוב תחת השם גלאטסרי,לידס,ארסנל.תקבל סרטונים יפים.. אינטר עשו מעשה פי 1000 יותר חמור.הם הורחקו ל5 שנים?אתה יודע מה הולך במשחקים באירופה,ובטח אילו במזרח אירופה?טרור זאת מילה עדינה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני, לא מעניין אותי כמה חוקי זה במקומות אחרים, האוהדים שרפו כיסאות והפריעו למהלך המשחק. ועל זה הם צריכים להיענש. |
|
![]() |
![]() |