|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מיצטער על השעה פשוט קמתי פיתאום והחלטתי שאני חייב כבר להתחיל להאתמן כמה ימים אני כבר רוצה להירשם ולשאול קראתי מאמרים על תרגילים והבנתי אני בן 13
![]() אז אני רוצה שתבנו לי איזה אימון .. לא יודע אני לא מבין אני גם רוצה להתחיל לרוץ כמה מומלץ ביום אמרו לי ש3000 מטר זה הרבה... ובקשה אחרונה הסבר איך להרים משקולות בלי לפגוע בגדילה יש לי משקולות של 1וחצי ואני לא מרים טוב נראה לי תודה שי. מיצטער שביקשתי כל כך הרבה חח... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אחי זה לא טוב קילו וחצי עדיך להתאמן רק עד קילו אחד עד גיל 18 למה אתה לא תיגבה יותר!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי בן 7 מרים 5 קילו ואתה עוד רוצה עם 1.5 חח
(ולא הוא לא מרים על בסיס קבוע) ובקשר לשאר לך תקרא את רוב המאמרים שבאתר ואז תחזור אתה אומר לנו שקראת ואז בא עם מיתוס שרק עליו יש מאמר באתר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בקבוק מים של עין גדי שוקל שליש יותר מהמשקולת הזו =\
ותהיה בטוח (כמעט) שעין גדי לא פוגע בגדילה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() קראתי כבר המון מאמרים באתר ולא מצאתי איך להרים משקולות
ולא יודע אם זה לא פוגע אבל יש מאמר על אימון ילדים ו.. זה תופעות שקורות לא יודע לא הבנתי 1.עצירת גדילה 2.השריר לא מתפתח (הורמונים) 3.פציעות 4.אפקטיבית יחסית 5.גמישות וגם לא עזרתם לי בלבנות אימון ממש... ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחח 1.5 הבננה שאני אוכל בבוקר נראה לי שוקלת יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() אני יעבור להרים יותר אבל אני לא יודע חברים שלי אמרו שלא טוב לפני גיל 16 18 להרים יותר משלוש הם אמרו שהם קראו על זה
ושוב כמו שאמרתי תעזרו לי לבנות אימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שמע .. אם תזרוק לעצמך את המוט עם ה150 קילו על הראש זה בהחלט יכול לפגוע בגדילה, או במשהו אחר במוח בכל מקרה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() "שמע .. אם תזרוק לעצמך את המוט עם ה150 קילו על הראש זה בהחלט יכול לפגוע בגדילה, או במשהו אחר במוח בכל מקרה
![]() חחחחחחחחחחחחחח הרמת משקולות לא פוגע בגדילה אפילו בעיתון כבר כתבו שאימונים בגיל ההתבגרות ולפניו רק יעשו אותך יותר גדול ובוכשר/יכולות יותר טובים מחברים שלך שלא מתאמנים...לך תקנה 2 מוטות קצרים וכמה צלחות של 2.5 בינתיים או יותר תלוי כמה כסף יש לך ותתאמו יותר רציני..יש תוכניות באתר קח רעיונות |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() מיצער שאני מגיב ככה פעמים פשוט אני מחכה לתגובה כבר 4 ימים חשבתי משהוא כזהה
לעשות שלוש פעמים ביום מהצוהריים עד הערב ככה 30 כפיפות בטן 15-20 שכיבות צניחה משקולות ולא יודע מה להוסיף =s |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() 1.5 קילו לא יגרה את השריר מספיק בשביל גדילה כדאי לך להתבסס על תרגילים במשקל גוף במקום
שכיבות סמיכה מתח בטן וסקוואט יספיקו אתה רוצה לעשות את האימון מהבוקר עד הערב? אין בעיה אבל אתה תצטרך לאכול אחרי כל תרגיל עדיף לעשות את כל האימון ביחד הוא גם ככה לא ארוך |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך חדר כושר איפה שאתה גר? כי עם יש לך לך לשם ותירשם, ושם יבנו לך תוכנית ואחרי שיבנו לך אותה נוכל לעזור לך..
|
![]() |
![]() |