|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם .
אני חדש פה , נראה אחלה פורום. אני אור בן 21.6 מאיזור הצפון בעברי הייתי מתאמן חדר כשור + איגרוף תאילנדי עד שנפצעתי בברך . שחיקת סחוך. פרסמתי הודעה גם בתזונה ותוספים בקשר לירדה באחוזי שומן http://www.israelbody.com/showthread...630#post434630 רציתי לדעת איך אני חוזר לאימונים ומשלב את זה בלי לפגוע שנית בברך. עכשיו בעיקרון כמות הזמן שיש לי בשביל להתאמן היא מאוד נמוכה. רק שישי שבת פנויים לי לכמה שעות טובות. כל אמצע השבוע אני נמצא בבסיס, מתחיל תפקיד חדש לפני כניסה לקבע וזה מקשה על כל העיניין. יש אפשרות לפתח את הגוף בצורה סבירה, עם מתקן מולטי טריינר או משהו בסגנון ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() מה שחשוב לחזור לאט לאט כדי לא לפגוע בגוף...
אני מציע לך לקרוא מאמרים באתר.. הם מצוינים להבנה של הרבה דברים לאנשים שרוצים להתחיל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() ראיתי קראתי חלק, איך אני מתקדמם הלאה
יש המלצות שלא רשומות שם וצריך לדעת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() אם תילך לחדר כושר.. יהיה מאמן שיתן לך תוכנית שתתאים לך אל תדאג..
אם זה בבית.. תתאמן 2-3 בשבוע.. תלמד איך לבצע תרגילים נכון שלא יפגעו בך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אור, בכנות, אני לא חושב שסביר שאתה תצליח להשיג הרבה במתכונת הזאת של יומיים צמודים בשבוע . אתה יכול לנסות, אבל לדעתי אתה סתם תזיע ורוב הסיכויים שרק ממש בתחילת הדרך תראה שיפור. בכל אופן ,אם כבר הלכת בכיוון, תלך לדעתי על Ab רגילה יומיים או Fbw באחד הימים ,סביר שזה לא ישנה .
זה תלוי בך, אבל אם לי היו רק כמה שעות טובות של חופש בסוף השבוע, הייתי מנצל אותן למטרה טובה יותר כמו לנוח או לבלות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() הקטע הוא שאני לא יכול להתאמן בחדר כושר במהלך השבוע, באמצע השבוע אני יכול להתאמן גם בבית.
בגלל זה שאלתי עם מכשיר מולטי טריינר הוא שווה משהו בקשר לשישי שבת אמרתי שיש לי את הזמן בימים האלו ללכת לחדר כושר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי מולטי טריינר שווה הרבה, אם תדע לנצל אותו, ולא לשכוח להוסיף קצת משקל חופשי בשביל המייצבים...
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אור תלוי ברמה שלך ,במשקל ובתרגילים שיש שם . אם אתה מתחיל, אז יש אפשרות, למרות שבהרבה מכשירים שראיתי חסרות תנועות. אם תוסיף לו דאמבלים או מוט עם פלטות במספיק משקל, אז סביר שתוכל לבנות אימון נורמלי לתקופה מסוימת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי, בחצי מהכסף של מולטי טריינר טוב, אתה יכול לקנות:
ספת משקולות איכותית דאמבלים מוט משקולות חופשיות זה עדיף על מולטי טריינר.. |
![]() |
![]() |
![]() |