|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אמא שלי קנתה שמן זית שונה ממה שהיה לי לא יודע אים הוא בסדר מי מכיר תשמן זית שקוראים לו
זיתולה (שילוב של זית וקנולה ) סימן תזונתי ל100 גרם אנרגיה 828 שומנים 92 שומן בלתי רווי 84 מתוכו שומן חד בלתי רווי 59 שומן רווי 8 חלבון 0 פחממות 0 כולסטרול 0 נתרן 0 זה כול מה שרשום עליו מה אתם אומרים להחליף אותו או שהוא בסדר? תודה לעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() מה רע?
מה אתה רוצה שיהיה שם כמו עצומה של חלבון ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי הוא פשוט שונה מהרגיל שכתוב עליו שמן זית נטו
מה שאני מדבר עליו קוראים לו זיתולה ביכלל משולב קנולה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כל עוד זה שמן צמחי זה טוב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני רק מוודא מוזר לי השמן הזה הרגיל רשום עליו זיתא שמן זית כתית ... החדש קנולה ..
ואים פה בפורום לא מכירים תשמן שאני מדבר עליו אז הוא בטח חשב הוא גם יותר זול 15 ש"ח השני עולה איזה 35 ש"ח |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
השמן הזה ספציפית נשמע בסדר, אבל ההערה שלך לא נכונה.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה אתם אומרים שהוא עובר טסט טוב לשמוע הוא חצי מחיר גם מהשני
תודה אנשים |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי עוד שאלה אני מתחיל עכשיו מסה (מסה כמה שיותר נקי) תפרכיות אורז לזרוק מהתפריט ותלחם קל להחליף אותם בלחם פרוס רגיל אני צודק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() הוא לא משו בכלל זיתולה
זה הרוב שמן קנולה ועוד קצת שמן זית בגלל זה הוא הרבה יותר זול משמן זית תקנה שמן זית רגיל עדיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכל תלוי בתפריט קלוריות פחממות שומן.. אם כבר אז לחם מחיטה מלאה,ועלייה נקייה במסה באה על הרבה גורמים לא רק מלחם.
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנשים מי שלא מבין שלא יענה סתם עזבו שזה כולה 15 שקל אל תטעו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() קונולה זה של אלה שיש להם קולסטרול אני חושב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() למה דווקא שמן זית טהור?
מרבית השמנים מכילים מכילים שמנים מכל הסוגים (חד בלתי רויים, רב בלתי רויים ושמנים רוויים). באופן עקרוני ככל שמספר הפחמנים גדול יותר בשרשרת חומצת השומן והיא נטולת מימן, תחשב חומצת שומן זו לשומן רווי, כאשר קיים מימן בחומצת השומן תחשב חומצת השומן לחד בלתי רוויה וכאשר קיים בה יותר ממימן אחד תחשב החומצה לרב בלתי רווי. שמן הזית הטהור מכיל את הכמות הגדולה ביותר של שומנים חד בלתי רוויים (חומצת הזית). שומנים אלו הם יציבים יותר משומנים רב בלתי רויים, אינם גורמים להצטברות כולסטרול (כשם שגורמים השומנים הרוויים) והם המועדפים במזון. גם שמן קנולה מכיל כמות גדולה של שומן חד בלתי רוויי. שמן חד בלתי רווי איננו מוריד את הכולסטרול הטוב ("הכולסטרול הטוב" - - Hdl אוסף את הכולסטרול מדפנות העורקים השונים ומסיע אותו לכיוון הכבד במקום בו הוא מתפרק לחומצות מרה ונשטף מהגוף). שמנים חד בלתי רוויים מפחיתים את רמת ה"כולסטרול הרע" (ldl) הגורם לכולסטרול לשקוע בעורקים. לעומתם, שמנים רב בלתי רויים מתחמצנים בקלות בנוכחות חמצן ולכן יכולים לגרום להפרעה בתהליך ייצור פרוסטגלנדינים רצויים המעורבים בתהליכים אנטידלקתיים. חימצון של שמנים עלול לגרום עליית הכולסטרול "הרע" (ldl) ולשקיעתו בעורקי הלב (מצוי בכמות גדולה בשמנים כגון שמן חריע, שמן חמניות, שמן תירס ושמן סויה). באופן עקרוני , שמנים רב בלתי רויים (כאשר לא מחומצנים) גם מפחיתים רמות Ldl, אך לצערנו מפחיתים את רמת ה-hdl (הכולסטרול הטוב באותה המידה). הוא בסדר השילוב של הקנולה והזית.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() אז תקנה פשוט שמן כותנה הוא גם מהצומח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
3 פרכיות=1 פרוסות לחם וזה לא משביע. בסופו של דבר הכל תלוי בגרעון הקלורי שאתה נימצא בו.
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
השמנים האיכותיים באמת זה זית, פשתן, קנולה, חריע, זרעי ענבים וגרעיני דלעת לדעתי. כל השאר חרטא
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מתוך כתבה פרסומית:
שילוב השמנים מעניק למוצר הסופי מגוון יתרונות, מעמידות גבוהה יותר בטיגון ומחיר נוח (בין שמן זית לשמן קנולה). שמן הקנולה עשיר בשומן בריא מסוג אומגה 3 ובוויטמין E. שמן זית כתית עשיר בנוגדי חמצון וברכיבים בריאותיים נוספים התורמים לבריאות הלב. זיתולה עשיר (64%) בשומן חד-בלתי-רווי התורם לבריאות הלב. 2 כפות זיתולה מספקות כ-100% מצריכת האומגה 3 היומית המומלצת למבוגר. מחיר המוצר לצרכן: 19.90 שקלים.