|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני רוצה לעלות במשקל כבר מלא זמן ואני לא מצליח אני נשאר על אותו גרם תמיד חח
אני מטר 81 בן 16 ושוקל 60.7 כבר חודשים אני אוכל בידיוק לפי התפריט באתר ואני לא עולה במשקל. אז מה לעשות? (אמרו לי לעלות תכמות של הפחמימות ואני מעלה ולא משמין) רציתי גם לדעת עם האבקה הזאת טובה אנ-לארג' N-Large2 כי יש לי אותה במחיר טוב חח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() אם יש לך תפריט נכון, ואתה לא מצליח לעלות איתו, תוסיף גיינר לתפריט!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף Sm תוצאות מובטחות טעם בננה מומלץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה שפרסמו פה תפריט שהוא טוב לא אומר שהוא טוב לך. תפריט זה משהו אישי ולכל אחד מתאים משהו שונה(בהתאם למשקל, מבנה גוף, מטרות וכו וכו), לכן כנראה שהתפריט לא מתאים לך. אם אתה אוכל כמות מסויימת ולא עולה במשקל ככל הנראה הסיבה לכך היא שאין לך מספיק קלוריות בתפריט. נסה להוסיף כ15%-25% קלוריוות מכמות הקלוריות שאתה אוכל כעת. חשוב להדגיש שאלו צריכות להיות קלוריות איכותיות ולא סתם חפיסת שוקלד. תעלה לא רק את כמות הפחממות אלה גם את כמות החלבונים והשומנים(ובכללי אם התפריט שיש לך מאוזן נסה לשמור על אותו יחס בין פחממות חלבונים ושומנים).
בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אבקה יכולה לעזור אבל היא לא העיקר אתה צריך לבנות תפריט שמתאים לך לפי הנתונים האישים .
האבקה יולה לעזור לך להשלמת הקלוריות או החלבון אב לא במקום תפריט. תבנה תפריט תראה איך הוא עובד עליך ואם לא תעלה תוסיף כול פעם עוד 200-300 קלוריות ממזון איכותי כמו אורז מלא ,לחם חיטה מלאה,אגוזים,אבוקדו וכו לא כתבתי חלבון כי אתה צריך כבר בהתחלה לתת לגוף שלך כמות מספקת של חלבון
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה את התפריט שלך לפה ,
מה לגבי יציאות(חירבונים...) ?