|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חיפשתי בכל מקום בכל חנות אפשרית בארץ
ואין אין יותר את הקריאטין הזה היה לי אותו לפני כ שנה והמוצר פשוט מצויין אני בחור שהיתנסה בהמון סוגי תוספי תזונה וזה המוצר הטוב ביותר שגרם להשפעה משמעותית ביותר אצלי אבל לא יודע למה הפסיקו למכור אותו מישהו אוליי יודע איפה אני יכול לקנות את הקריאטין הזה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() אה והוא נירא ככה
![]() לפני שנה קניתי אותו ב 530 שקל אני לא יודע מה יהיה המחיר שלו היום אבל אני מוכן לקנות אותו ב 650 למי שיש אותו חדש |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חח איזה הגזמה אחי.
המחיר שלו בחנות 420 ש"ח. יש לך בחנות פורמולה חדשה ומתקדמת שמבוססת על אד אנרג'י,רק יותר חזקה. http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=147&Page=1 המוצר לליפני האימון. גם יש לך את המוצר של נוטרה בוליקס, נוז שהוא יותר חזק מאד אנרג'י ... בקיצור לא חסר פורמולות חזקות כאלה.
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
אם הייתי רוצה משהו אחר הייתי קונה אני אומר לך אני רוצה את אותו מוצר זה לא שלא ניסיתי דברים חזקים יותר לא מזמן ניגמר לי הcellmass אני רוצה את האדאנרג'י הישן והטוב יש אותו כאן באתר אבל אין בחנות הוא אזל מין המלאי אבל לא עידקנו את האתר או משהו כזה אם אתה חושב שאתה יכול להשיג אותו ב 420 שקל תקנה ואני יקנה ממך ב 650 סבבה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() מישהו ניסה במקרה את ה Vassive Ce?
שלאחרי אימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ניסתי לעזור לך,אבל אתה סגור רק על אד אנרג'י. אבל אני לא מבין מה הקטע ליקנות תוסף ב650 שקל כאילו אין לך מה לעשות עם הכסף ?. שיהיה לך בהצלחה.
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה אני שקניתי ממך לא מזמן את הVASSIVE NO/CE ![]() ובאתי אתמול לקנות את הMORSOS וסוכר ענבים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ה-VASSIVE On
יותר אפקטיבי לעלייה במסה,בגלל הפאמפ שהמוצר נותן.. הוא מרחיב את כלי הדם בגוף, ומאפשר זרימה גבוה יותר של הדם אל השרירים בזמן האימון. מתוצאה מכך מגעים לפאמפ חזק במיוחד באימון, ורקמות העור מתמתחות יותר מין הרגיל ואז מין הסתם גודלים יותר,כמובן שזה לא קורה ביומים.. למי שיש כסף ולא מפריע לו יכול ליקנות גם את הVASSIVE ce ... אני משתמש בנוז נכון לעכשיו ואני מרוצה ![]()
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |