|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי זמן רב שהתאמנתי עם AB ונמאס לי כבר ובא לי לגוון, החלטתי להחליף לABC ולהגביר קצת את התדירות.
אני מתכוון לעשות ABCx (שלושה ימי אימונים ברצף ויום מנוחה אחד לאחר מכן) והרי התוכנית ![]() A: חזה ויד אחורית לחיצת חזה במוט: פירמידה של- 4,6,8,10 (4 סטים בסה"כ) פלייס עם דאמבלים בשיפוע חיובי: 4x8 לחיצת חזה במוט בשיפוע שלילי: 4x8 מקבילים: 3xMAX לחיצה צרפתית: 3x5 פשיטת מרפקים (ככה קוראים לזה?) במכונה: 3x8-10 B: גב ויד קדמית פולי עליון לעורף: פירמידה של 6,8,8,10 חתירה במכשיר: 4x6-8 מתח: 4xMAX (זה תרגיל אחרון אז המקסימום שלי הוא בסביבות 6 חזרות) *אני עושה תרגיל בספסל רומי לגב תחתון בנוסף, 3 סטים ו12 חזרות. כפיפת מרפקים במוט W בישיבה: 3x6-8 כפיפת מרפקים עם דאמבלים בישיבה: 3x10 פטישים: 3x6 C: כתפיים ורגליים לג פרס (מכשיר) פירמידה של 6,8,10,10 כפיפת ברך (מכשיר) 4x10 תאומים במכשיר של הלג פרס: 4x12 *אני לא עושה סקוואטים ודד ליפט כי אי אפשר לעשות אצלנו (אין כלוב) ועשיתי סקוואט בסמית (עלוב אני יודע) בתוכנית שעברה מיליטרי פרס: 4x6-8 הנפת משקולות לצדדים: 3x8-10 תרגיל לכתף אחורית ששכחתי איך קוראים לו: 3x12 אז.... איך התוכנית אימונים? תודה רבה למי שיגיב!
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חמוד, אהבתי.
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() נראה בסדר רק בגב ההיתי מתחילה במתח
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לפי תחליף את הלחיצות בשיפוע שלילי...
אולי לחיצות חזה פירמידה לחיצות חזה בשיפוע חיובי בדאמבלים פלייס בדאמבלים שטוח
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |