|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ספרו על מה נכשלתם?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כל מיני דברים
אבל העיקרי שפניה שמאלה בצומת רמזורים הבן :):):):) דפק לי ברקס ונגיעה קלה בהגה אבל למי אכפת עברתי שני כמו מלך וכבר יש לי רשיון יותר משנה ![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני נכשלתי בראשון שלי על סתם הוא אמר שחתכתי נתיבים מהר מידי המניאק
וטסט שני עברתי (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיבו חבר'ה
אני גר באילת ואין כאן יותר רמזורים,הכל כיכרות מה אתם אומרים זה לטובה או לרעה מבחינת טסט?
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בנזונה הכשיל אותי על נהיגה איטית מדיי...
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני זה סיפור עצוב... טסט ראשון עשיתי טסט פצצה, עד כדי כך שהטסטר אמר לי בחיוך "טוב הבנתי, תעצור בצד". עצרתי באתי לצאת להתחלף הטסטר עושה לי "מה עם הבלם יד?" וואלה לא ידעתי איפה לקבור את עצמי.... ועל זה הבן זונה הכשיל אותי... על זה שלא הרמתי בלם יד בסוף הטסט... הערה יחידה ובודדת.. בכל מקרה עברתי שני ועוד חודש משתחרר המלווה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבלל גם אתה דבע... איך אתה שוכח להרים האמברקסס!!! חח כמו שאתם יודעים עברתי טסט שני לפני יומיים... נכשלתי ראשון בבמצב הכי באסהה בארץ אני בכביש חד סיטרי פתאום משאית נעמדת והנהג של המשאית הולך לחנויות ממול לפרוק סחורה אנערף מה הוא עשה... אני בא עוקף את המשאית פתאום הטסטר נוגע לי בהגה המעבר היה צררר איזה עצבים כאלה לא היו לי הרבה זמן!!
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עריכה: לא מספיק שהייתי גם דוקר אותו היתי דופק לו את המוח בתוך הכריות אוויר עד שהמוח שלו היה פיטפנצ'ר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
אני ראשון ברוך ה' -אבל כמעט עברתי באדום בפנימי
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מזוז אם הייתי במקומך והייתי נתקלבו הייתי שם לו יריקה לפרצוף ואומר לו "פיי יא זבלל" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() וחחחחח בהתחלה רציתי לארגן חבר'ה וללכת אבל לא עשיתי את זה ואני שמח שלא למה סתם הייתי מסתבך חחח בכל מקרה העצבים שלי כבר עברו ועכשיו אני רק מת שישתחרר לי המלווה !!!! ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() Uppp
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() :):):):) אני בכלל סטלן הבאתי לו תאוריה בשיעור 30 בערך כאילו רק עכשיו ואני מקווה לקראת סוף החודש חודש הבא הוא יגיש אותי לטסט ..ואני יעבור ראשון בעזרת השם ![]() המלווה זה כבר שטיות העיקר שאני נוהג משנה עם מי ומה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() בטח משנה אחי מה אתה רוצה ליסוע לאינשהו תסחוב את אבא איתך?
וואלה אני מקווה שאני לא יכשל על הפניות- יעני כשהמורה אומר ישר ואני פונה לו שמאלה כמו טמבל...י שלי את השטויות האלה הרבה.. וכל הזמן המורה אומר שאני לא אדיב.. לא חושב שזה + אה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
וואלה אבל העיקר שעברת אחי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() התפרצות לצומת,ולא עצרתי בעצור
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מי לא עוצר ברמזור יסטלן
ועוד בטסט? חחחחח קיצר אני בטסט ב21/11 אחרי דחייה של שבועיים בני זונות בגלל שהטסטרים יוצאים לחופשה מקווההה לעבור |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |