|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() סירטון שלמישהו שמתועד במצלמת רשת שהוא משחק דום 3 לבד בחושך..
יצאו לי דמעות מהצחוק.. הלינק http://youtube.com/watch?v=ArA39oGJUOk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח ענק!! ענק!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי זה אחד הדברים!! "please Help Me" "noo Ohhh Nooo No Im Not No Im Not Gonna Help You"
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח חזק
צריך לנסות מתי שהו
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() אני אישית הורדתי את המשחק פעמיים ברצף וככה גם מחקתי אותו..
אני לא מסוגל פשוט..זה המשחק הכי מפחיד שיצא.. חח תשאלו את מני מהפורום הייתי קופץ נתלה על התקרה כל פעם שמשהו היה קורה במשחק |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
פעם אחת השכנים הזמינו משטרה אחרי שהם חשבו שהיו יריות בבית (שמתי את המשחק על כמעט פול ווליום במערכת קולנוע ביתית). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() איך חרשתי על זה.........
משחק שליטה , אני לא יודע עד כמה הוא מפחיד , אישית זה הבהיל אותי , אבל אחד חבר שלי ששיחק אצלי אשכרה התחיל לפרפר כשהיה את הקטע בתחילת המשחק עוד של Imp שמתחבא מתחת למדרגות ברזל פשוטות כאלה ואז שובר אותם כשהוא קופץ עליך כשאתה מנסה לפתוח דלת אחת לידם......... הבעייה עם דום 3 זה שהכל שמה חשוך , זה מעצבן..
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() כן כאילו מה הקטע..יש לו טכנולוגיה של אחושרמוטה העיקר לא יכול לתלות פנס על הרובה..
מאיר, חח אני לא מסוגל להוריד משחקים כאלה...זה לא שאני פוחד פשוט אני נבהל ממש בקלות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() :):):):) , בחיים לא ישחק בחרא הזה
אני יחטוף התקף לב מה אני צריך את זה ? צריך לעשות ביטוח חיים כשאתה קונה תמשחק הזה
![]() |
#11 |
חבר ותיק
|
![]() אם זה מחפיד אותכם מעניין מה יקרה את תשחקו בהשרדות-אימה
![]() |
#12 |
מושעה
|
![]() כל משחק שאני רואה שהוא חשוך מדי ואין פנס או משהו שמחובר לרובה-ישר אני מוחק
כי זה לא כיף שאני נבהל ככה ברצף..חח בדום אתם צריכים לראות..רק עולה התפריט פתיחה והלב שלי מפרפר |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני לא מצליח להבין את הקטע הזה של לפחד ממשחק, כאילו מקסימום המפלצות "יהרגו" אותך ותתחיל מהתחלה, מה העניין? ![]() כנראה שאצטרך להוריד את המשחק הזה כדי לראות במה מדובר. למרות שאני זוכר שפעם שיחקתי אצל חברים שלי ב-Doom Quake וכל החרא הזה ולא אהבתי רק בגלל כל המבוכים, הייתי עושה שעה מעגלים חוטף עצבים ועוזב את המחשב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק
|
![]() קל לדבר...
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אבל YOU ARE EMPTY באמת מפחיד! כמו סרט אימה מחורבן. לא ממש הבנתי את העלילה, איזה קצין רוסי שנכנסה בו משאית.. בקיצור, מתעורר בבית חולים. עוד לא הפליץ כבר שומעים רעשים מוזרים.. עולה קומה, יורד קומה, נכנס לשירותים לוקח לום, יוצא - פתאום איזה אחות בת פוסטמה כלבה בלי לסת קפצה עלי, גרמה לי לצרוח כמו ילדה קטנה ולקלל בלי סוף!! זה אחד הדברים היותר מפחידים שיצא לי לשחק בהם! מיותר לציין שאחרי זה עשיתי ALT F4 ועפתי מהמשחק, כן ?... ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
חחח מאיר..אם אתה מתקין לי סיילנט היל על המחשב (בלי לשחק) אני אוטומט מתעלף כוס עמק איפה משחקים נורמלים של יריות..מה עכשיו זה טרנד חדש משחק+התקף לב? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מושעה
|
![]() ראיתי עידן, באמת משחק נחמד...
אני מת למצוא משחק יריות שיש בו גם גרפיקה טובה וגם משחקיות סבבה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים אתם צוחקים, אני ובן דוד שלי שיחקנו בזה יומיים אחרי שהמשחק יצא בכלל, בלילה בשעה 2-3 בבוקר ככה, פול ווליום. חושך בחדר. בן דוד שלי שיחק אחרי שנהרגתי (תור אני תור הוא) פתאום הוא משחק כזה ומופיע איזשהי מפלצת ודוד שלי מרוב פחד נופל מהכיסא... עכשיו זה מצחיק אז לא, לא ישנתי איזה שבוע.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() Halo 2 סביר
GRAW עוד מעט יצא למחשב, אמור להיות בנזונה! ואם עוד לא שיחקת בFar Cry - תשחק.