|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() באתר של נאבא פורסם שמי שיתחרה במר ישראל של Ifbb ב-18 לחודש לא יוכל להתחרות בנאבא למשך שלוש שנים כולל מר ישראל שמתקרב...אז קחו החלטה ובהצלחה לכולם!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תקן אותי אם אני טועה, אבל נדמה לי שכבר פרסמו את ההודעה הזו פה.
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם פרסמו אז אני מתנצל פשוט דאגתי לחבר'ה כמו Night Wolf שאני יודע שמתחרה בifbb אבל לא ידעתי אם הוא מתכוון לעלות גם למר ישראל של נאבא...ובאתר שלהם זה כתוב בצד וזה לא בולט..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אחי לא ממש משנה לי נאבא או IFBB זאת התחרות הראשונה שלי ואני מתחרה כי אני אוהב פיתוח גוף ורוצה לראות מזה להגיע לרמה מקצועית מעבר לאימונים ותזונה. זה שאני לא יוכל להתחרות בנאבא 3 שנים זה חבל למרות שאני אישית מעריץ נילהב של אלי האנה ולמרות ההחלטה שלו אני מוכן לקבל על עצמי את ההשעיה הזאת ולהיות באוף סיזן 3 שנים ולהגיע לנאבא בשיא אם מסה מטורפת וחיטוב מסודר ![]() בהצלחה לכולם ואנשים להגיע ל2 התחרויות לקבל מוטיבציה,לעודד וכמובן להנות מהדבר שכולנו אוהבים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי גם לי זאת תיהיה תחרות ראשונה,ואני כמוך מתרגש בטירוף!
העיקר החוויה ושיהיה לך באמת בהצלחה אחי גם אם תעמוד איתי על הבמה בנאבא! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() לא אני לא יוכל להתחרות בנאבא השנה אחי גם בגלל מה שאלי ואמנון החליטו וגם בגלל סיבות אישיות שלא קשורות לזה אסביר לך במסנג'ר אם תרצה majorgilad@walla.com לאיזו קטגוריה אתה עולה אחי?אתה מטעם ישראלבודי? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אני חושב שמיצינו את העניין בפוסט הקודם.
בשורה התחתונה אני מאמין שיימצא פתרון הגיוני. לא לשכוח מי הטובים ומי הרעים בסיפור הזה, מבחינתי זה פשוט מאוד. למרות שאלי לא מושלם, והוא קשוח ומאיים מבחוץ, יש לו לב זהב - והוא אוהב את הספורט. בסופו של דבר נאבא תהייה אימפריה ואלי ואמנון יקיימו השנה תחרות ברמה שלא נראתה כאן. כל עניין מתן הכסף למתחרים זו מהפכה של ממש - לא פחות מזה. אז יש כמה קלקולים וטונים צורמים אבל מי שלא יוצר ולא עושה גם לא טועה. האיגוד עובר שינוי אבל השינוי הזה יהיה רק לטובה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ניגרי אחי,
א.לא ראיתי אם פתחו על זה פוסט קודם ואני מתנצל שפתחתי את זה פשוט דאגתי לחבר'ה שרוצים להתחרות בשתי התחרויות ב.אני מסכים איתך לגמרי ולא אמרתי מילה רעה על נאבא להיפך רק דברים טובים יש לי להגיד! שיהיה לכולם בהצלחה בתחרויות השונות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני ואתה חלוקי דעות בנושא הזה אבל בוא נשמור את הויכוח המלומד לתחרות ביום שבת ? ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() אם הבחירה היא בין אשר פריג לנאבאא אז ברור שנאבאא
נאבא בארץ זה ליגה ואשר פריג תת רמה. חבל שהוא הורס ל ifbb את השם שלהם בארץ כי הם מותג בפיתוח גוף והוא חאפר עלוב. אני מתחרה בגוף החטוב עד 1.75 ותבוא לראות ולעודד לא רק מתחרים של ישראבודי כי יש עוד הרבה מתחרים טובים, ולא משנה מי מכין אותם כולנו משקיעים הרבה כדי שאתם תבוא ותראו 4-5 שעות של תחרות טובהה הוגנת מקצועית, אומנם זה לא רמה שדל מר עולם אבל עדיין אפשר לקהל מכאן הרבה מוטיבציה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() ותבואו לראות גם ביום שבת הקרוב בהדר יוסף למרות אשר פריג.
עדין יתחרו ביום שבת הקרוב שרירנים טובים שהשקיעו את הכל ועדיין רמה טובה. ויש כמה מתחרים שבוחרים להתחרות בשבת ב ifbb כי המטרה שלהם להצליח להתקדם בחול כמו למשל עמית ספיר ונאור זיו ולא ניראה אותם בנאבאא אז שווה לבוא לראות לכבד ושוב למרות אשר פריג |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() הבנתי שגם מאור זרדז עולה לIFBB בשבת
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() נראה לי התחרות של נאבא תהייה מעפנה בגלל ההחלטה של אלי
כולם רוצים להתקרב לאירופה ולתחרויות בינלאומיות ונאבא סתם נדפקים
![]() |
#14 |
מר ישראל 2005
|
![]() שלום לכולם.....
![]() נאבא זה איגוד שכרגע בארץ כיף להתחרות בו וההרגשה היא כמו בבית (כמו משפחה) מי שבאמת רוצה להתקדם זה עינין של כסף ולא אשר נאור ביקש שאשר יעזור לו בכמה דברים לגבי חו"ל לא כמתחרה בכלל אלא כספורטאי לעבודה וכרגיל אשר לא עושה טובות עם אתה לא מתחרה אצלו או עובד צמוד שלו.. לכן לפי השמועות נאור לא נוטש את נאבא בארץ ואין לו שום כוונה לגשת להתחרות אצל אשר.... בהצלחה רבה לכל המתחרים כי מבחינתי לא משנה איפה אתה מתחרה עם הגעת ליום של התחרות אתה ספורטאי.... סופ"ש נפלא לכל הפורום ותחרות מהנה ביותר כמה שאפשר כי הרמה שלנו רק צומחת בארץ.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
עד כמה שאני מסכים איתך (והרשה לי לשבח אותך על התשובה המושקעת ) ,בסופו של יום ,IFBB נותן את האופציה היחידה לצאת לרמות הגבוהות של חול , המר עולם של נאבבא היא תחרות מכובדת בהחלט ,ויש בה המון כבוד ,אבל מעבר לרמה האירופית לא ממש מסתכלים עליה ,ואני סמוך ובטוח שמישהו בקליבר של נאור זיו מסוגל להגיע לרמות הגבוהות ביותר כמו IFBB PRO ,לא חסרים אנשים ברמה נמוכה יותר ממנו על במות הארנולד קלאסיק ( קינג קמאלי מישהו ? ) ,נאור הוא אחד הבאדיבילדרים הכי איכותיים שצמחו פה בארץ בעשור האחרון (ולא זאת לא הגזמה ) ולדעתי הוא עושה טטעות שהוא הולך לנאבבא אם תוכל להשאיר לי דרך מערכת המוניטין כתובת מייל /מסנג'ר להשיג אותך ,אני אשמח לדבר איתך ,אתה נראה לי בחור מאוד מעניין ומשכיל עם המון אהבה לספורט הזה ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() מקור שלי אומר שבערוץ 33, שם משודר שידור חוזר של מבט, תהייה כתבה על התחרות ויראו את מאור, ממש בעוד כמה דקות - אז כולם לפתוח ערוץ 33 דחוף! (אם הטעו אותי אז סליחה מראש
![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הזה שזוכה באלוף האלופים בifbb מקבל אוטומטית Pro Card?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרגליים של מאור מדהימות ! |
|
![]() |
![]() |