|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האימון שלי לוקח 1:30 ... אני יודע שצריך מקסימום 1:15 אז זה בסדר אוו לא? ואם לא אז מה לעשות? להוריד סטים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פפפפפפפפפפפפפפפט
הרבה יותר מדי נסה לקצץ ל45 דקות מקסימום |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חפיף,זה לא נורא רק תדאג לאכול ולנוח כמו שצריך חריגה של עוד רבע שעה לא תגרום לך להיות קטבולי למוות לפעמים יותר מדי זה פשוט לא יעיל אבל זה בסדר(לדעתי לפחות.)
טאי,למה?לי פעם המליצו בפורום על איזה Fbw שאורכו היה איזה שעתיים והם אמרו שזה בסדר בסה"כ והכל..זה תלוי בעוד גורמים אני לא חושב שזה עד כדי כך קריטי...תלוי גם בעצימות והכל
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תעלה את התוכנית שלך ואת המנוחות
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נכון במקום זה עדיף לעשות שעה וחצי אימון, להתיש כל ראש וראש מסכן של הבייספס וכל פינה בחזה סתם... אפשר לסיים אימון מצויין ב 45 דקות ואפילו פחות אם עובדים נטו ולא מזיינים תמוח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל הקטע זה להמנע כמה שיותר מהפרשת קורטיזול מוגברת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() כאלה פרנואידים... אפשר לחשוב אתם כולכם מתחרים.
אני מתאמן בין שעה-לשעתיים, תלוי איזה אימון וכמה סטים יש לי.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא קשור בכלל לפרנואידים, זה פשוט לא מעפן! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() Keep Your Workout To An Hour Or Less When you're planning your workouts, remember that resistance training affects your natural musclebuilding hormones and adjust accordingly. Lots of big compound exercises will help boost your natural testosterone levels; however, long workouts also boost levels of the catabolic hormone cortisol. Keeping your workouts fairly brief but still intense is ideal for getting the best of both worlds. Sticking to 60 minutes or less is a good rule of thumb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כל סט נגיד חצי דקה, זה 12 דקות עבודה...
מנוחה בין סטים נגיד דקה, זה 24 דקות מנוחה.... עוד גארבייג' טיים להחלפת פלטות ופטפוטים פה ושם נגיד 10 דקות... 46 דקות אימון D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תוסיף לו אז עוד 24 דקות לאימון 0_0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() תגידו כמה עלה הכרטיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנקודה שאני מנסה לומר זה לא שזה קריטי ואסור לעבור את השעה אימון בשום אופן, אלא שאני לא רואה סיבה לעבור את השעה אימון אם עובדים נכון מורכב בלי פטפוטים ואז גם בתאכלס מרוויחים יותר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בתוכנית 28 סטים דקה מנוחה בין סט לסט ודקה מנוחה בין תרגיל לתרגיל אבל זה לא לוקח דקה זה לוקח יותר כי צריך להכין נגיד בתרגיל ליד קדמית את המוט עם המשקל שלך וזה לוקח יותר מדקה... וגם לפעמים אתה צריך לחכות למכשיר שמישהו נמצא עליו...ואין לי תוכנית ab
אז זה בסדר אימון שעה וחצי?? הרבע שעה הזאת קריטית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() יש לי תוכנית עם חלק מהאימונים 31 סטים ואני מצליח לסיים בשעה. תהיה עקבי במנוחות, ובזמן שאתה צריך לנוח לדוגמא תכין את הפלטות על המוט או דברים בסגנון.
![]() |
#20 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |