|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אז הוא 1.89 על 75 קילו, והוא 18 אחוז שומן.
אני 1.75 על 70 קיולו, ואני 12 אחוז שומן. עכשיו הוא מתווכח איתי שיש לו יותר שרירים ... אני אומר לו שבכלל 18 אחוז שומן זה ממש גבוה וזה כבר קרוב מאוד ללהיות שמן,והוא אומר שזה נראה גברי :x וזה ממש לא קרוב לשמן ושמן זה מעל 30... והוא אומר לי שיש שחיפים במשקל שלי :| קיצור הוא אומר שאני שחיף.. (שהוא גבוה ממני ב15 סנטים) מי צודק? דרך אגב : היום אני יורד לאילת תאחלו לי לא לרדת הרבה במשקל ^^ שבוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() אני שוקל כמעט כמוך ואני 1.67
לדעתי אתה צודק ואי אפשר להגיד עם אתה שחיף האם מישהו יתקן אותי??
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה קשה לראות נתונים:s? אם אתה 175 שוקל 70 זה יחפוף אליו שהוא 190 ושוקל 85 אבל בגלל שהוא שוקל 75 ואחוז השומן אצלך(אפילו בלי לדעת את האחוז שומן) נמוך יותר סביר להניח שביייחחסס לגוףף,לך יש יותר מסת שריר -יחסית- ו18 אחוז זה לא "שמן" ,זה לא חטוב פשוט...ממ ואם יש שחיפים במשקל שלך?כן,אם הם 190\180 וכו סביר להניח...s: שאלה די טפשית בסך הכל
ואין דבר כזה "שיש לו יותר שרירים" לכל בן אדם גם אם הוא 30 קילו יש אותה "כמות" שרירים בגוף:S רק נפח השריר..מסת שריר שונה..
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקיצור תגידו למי יש יותר מסת שריר ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לך..
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחח עכישו קבלו מה הוא אמר לי הייתי חייב לשים את זה פה
הוא אמר : לבודי בילדרים יש 23 אחוז שומן .. ומעלה. יותר אפילו. הוא אומר שאני לא ניראה חטוב... ואני מסביר לו שזה בגלל שאני במסה ו12-13 אחוז זה לא ממש חטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שכבת שומן מוסיפה המון לנפח, היא הרבה פחות דחוסה ותופסת יותר מקום משכבת שריר בעלת אותה המסה... לכן תגיד לו שהוא נראה יותר "מסיבי" ממך, למרות שמסת השריר שלך גדולה משלו כנראה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() איזה מסיבי הוא דומה לזין אני לא יודע אם הוא מתאמן בכלל
הוא סתם בןאדם מכוער עם גוף רגיל מלא... 18 % שומן על 75 קילו זה לא מרשים גם בהתחשב שהוא 1.89 הנה תמונה שלו http://i16.tinypic.com/5ykkcie.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תישמע זה מאוד תלוי אני למשל שוקל 76 ואני 1.86 אבל יש לי רגליים קטנות בקושי יש לי מסת שריר ברגליים
בעיקרון זה תלוי מאוד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() 1.75 על 70 זה ממש לא שחיף ואם אתה באמת 12% שומן וזה מסת שריר מכובדת מאוד.
התנתונים שלך הרבה יותר טובים משלו. לדעתי הוא חושב שככל שהאחוז שומן גבוה יותר הגוף חטבו יותר או משהו כזה
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() שתיכם שחיפים על מה יש לריב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולזה שאמר --> בדקתי במכונה יום אחרי יום פעמיים רצוף כי רציתי להיות בטוח .. חח זה המכונה של המשקל שבודקים אחוזי שומן.. המאמן אמר לי 12.1 והראה לי... אבל אני משער שיש סטייה ואני בסביבות של 13 אני מקווה לא לרדת משקל\לעלות אחוזי שומן באילת =[ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מסת גוף רזה לחלק לגובה במטרים בריבוע, למי שיש ערך נמוך יותר-הוא יותר שחיף.
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עצוב מאוד
קודם כל 18 זה בכלל בכלל בכלל לא שמן....זה תלוי במסת שריר... אחד יהיה עם 18 ויראו לו ריבועים אחד יהיה כמו שק... אי אפשר לשפוט ככה... שניכם 70 קילו....מה יש לדבר בכלל ? צריך לערוך אליפות שחיפיאדה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני שוקל פחות ממך ב4 קילו ויותר נמוך ממך ב2 ס"מ
איפשר להגיד שאתה שחיף דבר ראשון ועם הגובה שלו ביחס למשקל ואחוז שומן נראה לי שלו אין בכלל שרירים |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() נראה שאתה יותר חזק
תעשו הורדות ידיים י_י
![]() |
#17 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() חחחחח זה תמיד משעשע אותי כששחיפים מתווכחים מי יותר שחיף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לי חבר מטר 86, התחיל להתאמן משקל 89, היום הוא שוקל 86, ויותר מאסיבי, כנראה ירד שומן..
הכל מקרה, אחוז שומן גבוה לא היה לו, וגובה גבוה מידיי גם לא. קח את המאמן שלי, גובה 180 בערך, שוקל פחות ממנו והוא הרבה יותר מאסיבי ממנו. משקל הגוף זה לא רק גובה אחוז שומן ושריר, יש גם עצמות שיכולות להשפיע. חוץ מזה, מה זה הויכוח הדפוק הזה?"מי יותר סוס" מה אתם ילדים קטנים?
![]() |
#19 |
חבר מתחיל
|
![]() וזה yonip הסוס הזה ...
![]() אני נראה הרבה יותר טוב ... תראו איזה פלוץ .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב, מסת עצם גם משפיעה כמו שאיתן אמר, גם מסת החלקים הפנימיים בגוף (לב, כבד, ריאות וכו'), נוזלים ו.. יש עוד הרבה דברים בפנים אתם יודעים.... |
|
![]() |
![]() |