|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
צריכת Perfect 3000
אהלן אחים שלי אני חדש פה ויש לי בעיה קטנה;
הגיע לי אתמול ה Perfect 3000 בעצת המאמן שלי.... הוא אמר לי לצרוך 3 פעמים ביום 2 כפות של הגשה. הקטע הוא שהמאמן שלי נסע לשבוע באילת והשאיר שם את אחותו שתשמור על העסק אבל היא לא מבינה כ-ל-ו-ם!! השאלה שלי היא כזאת: כמה פעמים ביום לצרוך את האבקה, בימים שאני לא מתאמן מתי לצרוך אותה (אם בכלל). ואני מתאמן פעם בבוקר ופעם בערב כי יש לי משמרות וזה כל פעם משתנה... תודגה לעוניםםםם ערב טוב ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() מה נתונים?משקל?גובה?אחוז שומן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 1.81 משקל 64 (תת משקל של איזה 8 קילו)
אין לי מושג לגבי האחוזי שומן....בן 20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אבקה עם כמות אדירה של סוכר.
מתוק משהו פחד (לא טעים, סתם מתוק בטירוף). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ובכל זאת אחי אין מה לעשות קניתי אני צריך לצרוך עכשיו את זה..
אני אשמח אם תענו לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() המוצר שקנית הינו תוסף, כך בדיוק עליך לצרוך אותו כתוסף.
כמה מנות ומתי, הכל תוך התחשבות בתפריט היומי, כלומר, שאם לקחת על עצמך לצרוך 4000 קלוריות ליום לשם עליה במסה, ואתה מצליח להגיע רק ל2500 קלוריות מהמזון המוצק, אתה מתסף באבקה בכמות שווה ערך ל1500 קלוריות ע"מ להגיע לכמות הקלורית היומית שאתה זקוק לה לשם המטרה. מתי ? באיזה שעות?. כפי שאמרתי תחלק את זה איך שאתה רוצה ובאיזה שעות שאתה רוצה, תוך התחשבות בתפריט היומי.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רן
לכמה קלוריות אני זקוק לעליה במסה הכללית תוך התחשבות בפרטים שציינתי למעלה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() Upp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() נדמה לי שאתה לא אמור להתחשב בקלוריות,
אתה אמור לצרוך 1.6 עד 2 גרם חלבון על כל קילו בגוף, ולשמור על יחס של 1:2 (פחממה:חלבון) ביום. יעני, אם אתה סוגר 140 גרם חלבון ביום, אתה אמור לאכול 280 גרם פחממות ביום. אבל מה שכתבתי לא בטוח ב100 אחוז, חכה לעוד תגובות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ע"פ המחשבון לחישוב Bmr, אתה שורף כ1706 קלוריות ביום במנוחה, כלומר בלי לעשות שום פעולה, אז בהנחה שאתה גם עובד/לומד ומתרוצץ בגלל זה וכמובן מתאמן בחד"כ שם אתה שורף עוד קלוריות, אתה צריך לאכול 3000 קלוריות לפחות כדי לעלות במסה.
אני במצב שלך הייתי מרביץ כ3500-4000 קלוריות ביום, אבל אני לא אכפת לי ממסה מלוכלכת כלומר עם אני מחליט שאני במסה אז אני במסה, ואחרי שאני אסיים אני אשבור את הראש בחיטוב, אני לא אוהב את כל האלה של אני אוכל 300-500 קלוריות מעל הbmr בשביל לעלות נקי, העליה אומנם תיהיה נקייה יותר אבל כמובן גם הרבה יותר איטית, אני אומר אם אתה במסה ואין לך בעיות לאחר מכן לעמוד בחיטוב ע"מ לקלף את הקליפה השומנית שצברת, לך על מסה כמו שצריך עם כל הקלוריות.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה גבר
|
![]() |
![]() |