|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אני רק רוצה לומר , מכירים את פרשת חפציבה?
אז בגלל העתירה של הארגון המסריח הזה 4000 איש (או משפחות?) איבדו את כל הרכוש שלהם. הכל בשביל הכסף מאירופה.
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() פרשת מה?
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() אתה יכול לפרט?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי מה הקשר של "שלום עכשיו" לפרשה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() ד"א ליותר מ60% מהמשפחות הללו היו ערבויות בנקאיות ככה שהם מכוסים מכל הכיוונים...
מה גם רובם חרדים , וחרדים אין להם גבולות הם לא מאמינים בבנקים לא מאמינים בחוזים לא מאמינים בכלום רק באלוהים , ולכן הם הפסידו על זה שהם לא קיבלו ערבויות... ד"א חפציבה נפלה בגלל שהאב הוריש לבנו את החברה ,כאשר לבנו הייתה השכלה בסיסית ביותר ולכן הדברים התגלגלו , בנו חשב שהוא מנהל דגול ובעל עוצמה בחברה ובסוף הרס את כל החברה כיום הוא שוכן בלונדון ולא יחזור לארץ כנראה גם לא למשפט |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק
|
![]() הייתה איזה חברת בנייה שהיו לה הרבה פרוייקטים , הרבה אנשים , לא רק חרדים.
קיצר זה היה על אדמה שהבעלות שלה "לא ידועה" (בקיצור , שלנו) אז המאנייקים הגישו עתירה כי הם כ"כ רוצים דמי כיס מאירופה(הם רובם מובטלים , יותר גרוע מחרדים כי הם גם פוגעים באנשים בשביל זה ורוב החרדים בעיר שלי עובדים) או שהם מאוהבים בפלסטינים , וזה גרם לחברה לקרוס בגלל הקרב בבית המשפט. ואז כל המשפחות שקנו דירה ושילמו אפשר לומר נעלם להם הכל אלא אם כן איזה חברה תקנה את הפרוייקטים ותבנה הכל מחדש (ותילחם מול שלום עכשיו בבית המשפט , שליחה , ש.ע.ם מפעלים חינוכיים , השם האמיתי שלהם) היה איזה דיון בטלוויזיה של האופנהיימר הזה המנהיג של הכת שלהם שהתבכיין על זכויות של פלסטינים.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רוצה לצאת לטובת שלום עכשיו שהם חבורת פנטזיונרים, אבל לא נראה לי שעתירה שלהם גרמה לפשיטת רגל של חברת חבציבה. נראה לי שאתה סתם זורק פה האשמות לא מבוססות, זרוק איזו כתבה בנושא אם אתה בטוח בזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק
|
![]() היה בערוץ הכנסת מעין דיון על הנושא , הזמינו את האופנהימר הזה שהסביר למה הם נתנו את העתירה ולמה לא אכפת להם מהחברה ( כי היא פוגעת באדמה של פלסטינים דמיוניים שלהם, בונה בשטח "כבוש" , וכו' ) ואמר שזה לא עניינם.
ועוד אחד מאיגוד הקבלנים שמסביר דברים חוקיים לנפגעים.
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הם הרבה יותר גרועים מהערבים האנשים האלה
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() פשש אתם בעניינים פה =]
ולחשוב שidb רצו לרכוש אותה יום לפני הפרשה הזו.
![]() |
#11 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
ויש יהודים טובים ויהודים חארות (בדרך כלל אלה משלנו) אלה פשוט יהודים חארות... אה וערבים חארות. שמעתם שבהתנתקות הם נתנו אופצייה או בקשה לפלסטינים , ירדנים וסעודים וכל אלה להחליף סרבנים ולעזור?
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק
|
![]() הנה הוחכה מפיו של הזאב:
http://blogcentral.jpost.com/view.ph...5&post_id=1385 ...הם כת לכל דבר , אנטון , אתה צריך להתחיל בהם.