|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי שאני מתכופף (עם הגב לא עם הרגליים ) להרים דברים או סתם לסדר אפילו יש לי כאבים בגב התחתון .. אני מתאמן חודשיים במכון ואני לא זוכר שהיו לי את הכאבים האלה לפני .. למישהו יש מושג מה זה ?
תודה רבה לעונים כי זה מאוד מלחיץ אותי ...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גם לי זה היה, עדיין יש ממש בקטנה אבל לא רציני טפו טפו טפו
![]() |
#3 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ל80% מהאוכלוסיה יש כאבי גב מידי חודש...
ומה התשובה אתה יודע? כירופרקטיקה? פיזיותרפיה? זריקות? לא! התשובה היא כושר! חיזוק של השרירים ושמירה על גמישות ואורך נכון וטוב של השרירים.. מלבד זה צריך להרים דברים מהרגליים ולא מהגב.. לא ליצור לחץ גדול מידי.. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() סביר להניח שאני יעבור ניתוח בזכות פריצת דיסק בגב התחתון, בגלל האימונים האינטסיביים שהיו לפני שהתגייסתי, והתעלמתי מהן.. כך שתשים דגש עצום על האימון של הגב והחימום של האיזור לפני..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בגב התחתון או ממש בעצם הזנב? כי לי היה בהתחלה בעצם הזנב כי הייתי מאמן בטן בצורה אידיוטית עם משקלים מוגזמים, אז הייתי מקפיץ את זה בכוח מתפרץ ובלי שליטה. כשהפסקתי, זה הפסיק.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
כאבי גב :sbb3:
![]() מי שמתאמן עם משקולות, חייב ללמוד את הטכניקה הנכונה, אחרת התוצאה היא - כאבי גב. קודם כל תפסיק להתאמן ולהרים דברים כל זמן שכואב לך הגב. זה רק יגביר את הנזק שנגרם. לאחר כ-שבוע עד 10 ימים - תפנה למאמן בחדר הכושר שיראה לך איך להרים ולהתאמן עם משקולות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() גם לי זה היה, מעמידה לא נכונה בדדליפט, תנוח לגמרי מפעולות שמפעילות את הגב לכמה ימים עד שהכאב יעבור ואז תרים משקלים בהדרגתיות ותשים לב לגב אם הוא כואב או לא
|
![]() |
![]() |