![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אתמול הלכתי להתאמן והתחלתי עם לחיצת חזה במוט והעלתי את המשקל
ביצור באמצע התרגיל תפס אותי כאב ראש מזה חזק אבל סיימתי בסוף את האימון והיום הלכתי להתאמן והתחלתי עם סט של מתח ועשיתי 7 חזרות ואז שוב תפס אותי כאב ראש אבל הפעם הרבה יותר חזק אז חשבתי לנסות לוותר על המתח ולעבור ישר לפולי עליון וזה לא עזר הפסקתי ישר אחרי 5 חזרות כי לא יכולתי להמשיך ופשוט הלכתי הביתה ואני לא מבין למה זה כי לא חטפתי שום מכה בראש לא באימון ולא בזמן אחר וזה גם אף פעם לא קרה לי אז יכול להיות שהתייבשתי או משהו? כי זה ממש מוזר
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש מצב קיבלת מכת שמש אחי אני ממליץ ללכת לרופא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עריכה: לא יודע אם זה קשור אבל חזרתי השבוע להתאמן אחרי שלא התאמנתי חודש בערך וגם באימון שהתחיל לי הכאב ראש בפעם הראשונה באתי שכל השרירים שלי היו תפוסים מ-2 האימונים שהיו לפניו
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני כמעט בטוח שזה מכת שמש אחי.... תשתה מים.. ותילך לרופא.. או שתנוח טוב כמה ימים ותיראה לאן זה מתקדם אבל בכל אופן לך לרופא לא יזיק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מכת שמש,הגוף מפתח מחלה,לא נושם בחזרות,חזרה למשקלים גבוהים למרות שלא התאמנת הרבה זמן.
אחד מהדברים הללו.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי ב-AB הראשון אחרי החודש שלא התאמנתי הורדתי טיפה את המשקלים ואז ב-AB השני העלתי אותם יותר ממה שהם היו לפני שעשיתי את ההפסקה מהאימונים בקיצור אני כנראה אלך לרופא לראות שהכל בסדר... ומה אתם ממליצים בנתיים לעשות?
![]() |