|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
אלי האנה מלך ישראל
אין הרבה אנשים כמו אלי שלנו בעולם בטח לא בארץ .
איזה כנות , איזה אומץ כל הכבוד אח יקר כל הכבוד . בשם כל חובבי פיתוח הגוף בארץ אני מוריד בפנייך את הכובע והרבה יותר מזה . מי שקרא את הכתבה שלי בסיקור הסמינר של איגוד Nabba יכול להבין את כונותיי , סוף סוף קם מושיע בישראל לספורט פיתוח הגוף בארץ . אלי האנה היקר תודה רבה על הכל מראש . לצערי הייתי נוכח אתמול במצעד הביזיון והבושה . נגרם צער רב על שיפוט לקווי בחסר לדעתי ולדעת רבים מהנוכחים בקהל מישל טורני היה צריך לנצח ובגדול . אני חס וחלילה לא רוצה לגרוע דבר מכבודם של עמית ספיר התותח ויוסי כהן המדהים כבודם במקומם מונח ויש הרבה כבוד לי אליהם , מדוע תותח כמו עמית ספיר נאלץ עדיין לעמוד על במה של תחרות אזורית לאחר שהוא מייצג את מדינת ישראל לא פעם ולא פעמיים בתחרויות עולם מדוע ????????? משהוא בבקשה יכול לתת לי תשובה על כך ? מדוע לא עושים "סלקצייה " ? אך יתכן שעל במה קטנה שלא מצליחה להכיל עשרה מתחרים עולים ספורטאי מדהים כמו יוסי כהן ששוקל 95 ק"ג ושגיא גרשגורן ששוקל 72 ק"ג מדוע ריבונו של עולם למה ???????. (חלילה שלא תבינו אותי לא נכון אני לא מזלזל בשגיא כלל להיפך ) . באיזה שנה אנו חיים ? האם העולם עמד מלכת האם קפא כאן הזמן במדינת ישראל בספורט פיתוח הגוף ? הייתי חי שנתיים בפלורידה וכאשר סיפרתי על הביזיון שמתרחש כאן שם לא האמינו לי . זה פשוט הזוי . למה צריך להיכנס לשירותים ציבוריים של בריכה ולראות בגדים של ספורטאים זרוקים על הריצפה למה ? זה כבוד ? זה הערכה לספורטאי ? אחרי הדיאטה הקשה שהוא עבר ? לדעתי ולדעת רבים אחרים אין צורך לעשות דבר נגד אשר וחבורתו הוא הורס את הכל במו ידיו לאט ובטוח . למה שפניתי אליו בנימוס בבקשה לשאול על דודי ששון הוא זרק אותי לאלף עזאזל ? למה ? הוא לא מכיר אותי לא עשיתי לו דבר רע .אשר הוא האויב הכי גדול של עצמו . אנו צריכים לצאת בעצומה כתובה וחתומה ולשלוח מכתב רשום לאיגוד Weider העולמי יש לי את הכתובת שידעו אחת ולתמיד מה הולך כאן ריבונו של עולם . מי שהכי סובל זה אנחנו המעריצים את הספורט ועוד יותר הספורטאים שמתחרים בו שלאט לאט באופן עיקבי עוזבים את האיגוד של אשר . למה דברים כאלו צריכים לקרות ? חשוב מאוד שאני מביע כאן את דעתי האישית בלבד ואני לא מייצג שום גוף כזה או אחר . אני מדבר מתוך תסכול עצב וזעם לראות במשך שנים את תחרות מר ישראל בתוך אולם כדור סל מהייציע מרחוק כמו מסכן למה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב באמת צריך לפנות לארגון להגיד להם שהוא הורס את הספורט בארץ
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אלי האנה תותח על!!!!!
כבר אמרתי לך בעבר יואב מה אני חושב על אלי האנה, וכמה שאני שונא קנאות וצרות עין של אנשים ![]() מקבל מוטיבציה מעומר לנדאו ומארבל התותחים שתמיד מחזיקים אותי! מגיל גרנות השפיץ שתמיד מעודד אותי ומראה שלי שההשקעה משתלמת! מכל הפורום הזה שכולם פה אחלה של אנשים! וגם מאלי האנה בכבודו ובעצמו מר עולם 3 פעמים ומר אירופה !!! שתמיד שאני מסתכל בתמונה שעשיתי איתו במר ישראל 2006 אני אומר וואלה אני ניראה לידו פצפון אבל אני עוד יעקוף אותו אם כל זה שהוא תותח! באמת שהוא ראוי לשבח והערכה ויאללה ב"ה אחרי המסה הרצחנית שאני אדפוק עולה על הבמה של נאבא ונותן בראש! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני מעריך את אלי מאוד ,הוא הגיע להישגים שאף אחד אחר לא הגיע בעבר ולא יגיע בעתיד הנראה לאין בפיתוח גוף מבחינת ישראלי. אבל ...
במקום להיתעסק בלשפר את האיגוד שלו ולקחת את הספורט צעדים קדימה ,הוא עסוק בלהשליך זבל על המתחרים ,נכון Ifbb לא תמיד בסדר,אני עצמי זועם על העובדה שמישל טורני לא קיבל את המיקום שמגיע לו ,ושאנשים כמו עמית ספיר צריכים לבזבז את הזמן שלהם בתחרויות "חימום" במקום להיתרכז במר ישראל ובאירופה , בושה וחרפה ,אבל העובדה שאלי פותח ג'ורה כמו ילד קטן ,מורידה מכבודו אלי הוא האבא של הפיתוח גוף בארץ ישראל,ואבא צריך לחנך את ה"ילדים" שלו ,הצורה שאלי מתנהג לאחרונה ,ההיתבטאויות שלו לגפי הפורומים ,היציאה נוכחים על אשר פריג' ,מבזה את הספורט שלנו לא פחות מהניהול של אשר ,ונותנת חיים למיתוס שאנחנו מתעסקים בספורט של בבונים ושאר חיות שמקומן בכלוב (טוב ,אולי אני באמת אמור להיות בכלוב) המצב של פיתוח הגוף בארץ גורם לי לעצב רב ,כי אני יודע שאני אישית נכנס לספורט שהולך לקחת ממני את השקל האחרון שיש לי ,ואין שום סיכוי שאני אראה משהו בתמורה ,אבל עדיין אני לא יכול לחזור אחורה ,כי אנשים כמו גלעד ,אנשים כמוני ,אנחנו אוהבים את הספורט הזה יותר מדי ,הוא בדם שלנו,הספורט הזה שינה אתה חיים שלנו ברמות שאנשים לא מסוגלים להבין ,למעשה ברמה מסויימת הספורט הזה נתן לנו חיים ,אז כשהספורט סובל,אנחנו סובלים יחד איתו . אם המטרה של אלי היא באמת לקדם את פיתוח הגוף בארץ שיתעלם לגמרי מקיומו של Ifbb בישראל ,ויתרכז בחצר שלו ,אלוהים יודע שנאבבא גם עושים בלאגן לאחרונה .
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל אני מסכים שהתחרות הייתה ביזיון אין ספק
אשר פריג' מנהל את האיגוד בחובבנות ועושה צחוק מהענף השקעה של 2 שקל בבריכה זה רמה זה?! פשוט בושה אלי האנה הגיב בצורה מגעילה ומבזה ממתי והוא כנשיא נאבא מרשה לעצמו להתבטא ככה וזה לא פעם ראשונה התגובה שלו לא רק עושה את המצב רק יותר גרוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() בגלל שהמדינה מקדישה את כל כספיה לענפי ספורט שונים וחלקם אפילו לא מעניינים(לטעמי כמובן).
ונותנת את כספה לבניית בתים למתנחלים שמלכתחילה לא היו צריכים להתיישב באזורים כאלו(לא מזלזל בהם) והשרים לוקחים כספים אל כיסיהם הפרטיים.
![]() |
#7 | |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
לגמרי ,גלעד יהיה בייבי דוריאן אחרי שאני אסיים איתו את האוף סיזן.
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() טוב מצטער. אבל באמת בגלל כל הפרשיות שחיטות וחוסר הידע של הממשלה וההכרה לספורט הנהדר הזה לא נותנים לו תקציב.
![]() |
#11 |
יואב טל
|
![]() ברצוני להוסיף מספר דברים חשובים :
1. בבקשה ממכם מכל אחד ואחד ממכם אם יש לכם טיפת כבוד אליי נא לא לזלזל באף ספורטאי מתחרה ולא משנה מי הוא ומהיא רמתו . זוהי מדינה חופשית ולכל אחד מותר לעשות כרצונו כל עוד הוא לא פוגע באף אחד . זה לא חוכמה לרדת על ספורטאי שהעיז לחשוף את עצמו ולעלות על הבמה . תנו כבוד תקבלו כבוד . אין לכם משהו טוב להגיד אל תכתבו דבר זה לא מוסיף לכם הרבה . בוא נוכיח לכולם ובמיוחד לעצמנו שאנו אכן משפחה אחת גדולה ומגובשת . ואנו באמת ברמה אחת מעל כולם ברמה משל עצמנו . גלו בגרות אנא ממכם . 2. ארבל היקר , חבל שאין לי את הנייד שלך לשוחח עימך בפרטי . אנא ממך בבקשה . בלי קללות עלייך להוות דוגמא אישית כאן הרי אתה מנהל כאן . למרות שאני מסכים עם כל מילה ומילה שלך בבקשה תתנסח בצורה קצת יותר עדינה . אפילו שאתה הכי צודק בעולם . אני חייב לציין שאתה מנהל מצויין ולאחרונה הכי דומיננטית בפעילות מעל דפי האתר , תודה על הכל וסליחה אם הכעסתי אותך גבר , אני באמת מאמין שבקרוב תשלוט בספורט פיתוח הגוף הישראלי אם הגישה שלך והרצון שלך דבר לא יעמוד בדרכך ישר כוח אח יקר . 3. לכל המנהלים מי שיכול למחוק לי את התואר כתב השרירים של ישראל בודי בבקשה . אני לא צריך תארים , וזה לא שאני מספיק את הפעילות שלי באתר חלילה להיפך , אני דוקא הולך להשקיע יותר בפורום ולא רק במישור הזה תרומתי לישראל בודי הולכת לגדול משמעותית . גיל הוא אח יקר שלי ואני אוהב אותו אהבת נפש הוא עזר לי המון . הסיבה לבקשתי המוזרה היא כזאת : לפעמים אני מתבטא בחריפות או בקיצוניות ואז באים גופים שונים בטענות לגיל כי אני מייצג חבר הנהלה באתר לכן למחוק לא רוצה שום תפקיד או תואר . אני מביע את דעתי האישית בלבד ולא מייצג אף אחד מלבד את עצמי . לא לדאוג חברים יקירים בקרוב מאוד אני יעלה כרטיסי ביקור רבים לקחתי טלפונים מהרבה ספורטאים שם וימישכו יותר מתמיד להיות כתבות מעניינות איכותיות ואף מעמיקות יותר על ספורט פיתוח הגוף הישראלי ובכלל . שלכם מעתה יואב טל רק יואב טל . |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אני מעריך את המחמאות שלך ,אבל אתה מנסה לפייס בן אדם שלא כועס עליך .
![]() |
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אי גלעד גלעד חחח טפו טפו טפו בלי עין הרע... אתה הולך להיות אחד האלופים אחי חח =))) רק על תישכח תמיד להכנס לישראלבודי לא משנה מי אתה או איזה הישג השגת ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
למרות שאני חושב שכן מגיע לרדת עליו כי הוא גם מלכלך ויורד על הפורום הזה! והוא אישית אני רק מחכה לראות את האומץ שלו ושל החברים שלו מהאתר המתחרה במר ישראל מנסים לעשות לי את ה"לינצ'" שלהם כל אחד יקבל את הפיצוצים שלו בתורו ויחזור הבייתה אם בכלל.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() מזה זה פה בית ישראלבודי! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() מדוע לא שמתם לינק עד עכשיו?
הנה המכתב שאלי האנה כתב באתר נאב"א: http://nabba.co.il/mr_ta_2007.htm ציטוט:
איזה מלך! הרג אותי מצחוק! אם הוא יקיים את כל מה שהוא מבטיח לגבי הפרסים והפרסום, אז הספורט שלנו הולך לפרוח תוך כמה שנים.
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כבר הלינק היה רק בפוסט של מר תל אביב אחי ![]() "יצחק" העלה אותו ראשון ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
יואב טל
|
![]() גם אם אנשים יורדים עליכם אל תתיחסו אליהם כלל מה איכפת לכם מה כותבים עליכם באתרים אחרים ? תנו להם לדבר הם כותבים מתוך קינאה שהם לא שייכים למשפחה שלנו . הם היו מתים לפורום פעיל כמו שלנו לא יקום בכל מדינת ישראל מי שהוא שיכול להתקרב אליינו אנחנו מעצמת על כולם למטה קטנים ורחוקים יש להם כאבי צאוור להסתכל עליינו מלמטה . הם מנסים לפגוע בנו כדי שמעט מאבק הכוכבים שלנו ידבק גם בהם התרופה הטובה ביותר היא להתעלם .
גם עליי ירדו אתמול אנשים ממש בפרצוף הם היו מתים שאני יציין את שמותיהם אך אני לא אתן להם את התענוג אני מתעלם וזה אוכל אותם מבפנים . הדרך היחידה שלנו להעצים ולהגדיל את עצמנו עוד יותר היא על ידי כל שנפגין בגרות , ושנהייה מגובשים ולא נבזבז זמן ולא נתבזה בקטנים מאיתנו . הם מתים שאנו נדבר עליהם אך לא מכובדינו . ארבל היקר , לאלי יש את השנינות של בדיחת קרש ואת האלגנטיות של פיל בחנות חרסינה דחיל ראבאק עם הריבים האישיים שלכם ,זה תאכלס על הזין של כולנו ,אנחנו רוצים לראות פיתוח גוף איכותי, ומעבר למתחרים עצמם ,זה לא קיים בארץ שלנו,באיגוד אחד משנים קטגוריות 6 שבועות לפני תחרות כשאנשים כבר בשלבים אחרונים של דיאטה ,באיגוד אחר מתחרים על סף בריכה כאילו זה מופע חימום ל"יובל המבולבל" בקייטנה בג'וואריש , אז בקיצור ,אני מעדיף להיתחרות בערב הסעודית ,אומנם שם יפלו אותי כי אני יהודי ,אבל לפחות זה יהיה מהנסיבות הנכונות ![]() אז עוד יותר בקיצור : כוסעומו המדינה הזאת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() טל יואב חחח היכון להכיר אנשים חדשים במר ישראל
![]() |
![]() |
![]() |