|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מאמן מעצבן שיורד עליך - מכירים את התופעה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא Oם פרט יותר
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש איזה מאמן הומו שמתחיל איתי כל הזמן, מתחיל לרדת עליי והוא בכלל שאני שואל אותו משהו הוא מתחיל לצחוק אליי ושהתלוננתי עליו לא עשו לו כלום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא הולך איתו מכות או משו (הוא גם לא כזה חזק) אבל אני גם לא רוצה לדפוק אותו אבל הוא תופס פוזה יותר מידי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() לא נשמע כמו תופעה נפוצה...
פשוט אל תשאל אותו כלום, שיזדיין. תקרא, תלמד תדע יותר ממנו, תיהיה יותר גדול ממנו וסתום לו את הפה.
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() תגיד לו "ואללה אחי החיים שלך בזבל אתה שחיף מסריח שאני מרים יותר ממנו בכל דבר,ובזמן שאתה תקוע פה עם זקנים שמתייבשים לך במכשירי קירוב ירכיים אני טוחן טוטות אצלי בחדר"
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() דבר איתו שיפסיק? חחח אולי הוא צוחק איתך?
תוציא אותו קטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כה אחי אבל הוא כמו officer טנפני הוא כמו השוטרים האלו שתמיד מאיימים עליך שאם תעשה משהו הם ידפקו אותך. הוא אומר שהוא יוציא אותי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() תגיד לו ככה במילים פשוטות בעדינות ובנועם:
כוס אמא שלך יא בן אלף זונות על מי אתה צוחק יא הומו מזדיין בוא צא איתי החוצה עכשיו אני ישבור לך ת'צורה יא בן שרמוטה כוס אמא שלך יא בן בלייעל אוכל חינם! עד לאן הגענו הא..במקום שאנחנו נצחק על המאמנים הם צוחקים עלינו :s ואל תיקח ברצינות את מה שאמרתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() מאמן שיורד עלייך ומעצבן אותך?
תגיד מה הקשר שלך אליו ואיך אתם מכירים אחי? אישית אני הייתי אומר לו בנימוס ככה ![]() "שמע שמע יבן אלף זונות עשה עוד טעות אחת אני משפריץ אותך" קרה לי בעבר אם מאמן פסט בחדר כושר והוא קיבל מוט של סקוואט בבטן OUCH ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע כמו מצב של דאמבל לראש
![]()
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() א. אז הוא אומר לך משהו זה לא הופך אותך לכזה, פשוט תתעלם ממנו
הוא לא קיים מעכשיו ב. תבדוק עם מנהלים אחרים או באנונימיות בטלפון (תעשה חסום) באיזה שעות הוא עובד אם בכל זאת מפריע לך תשדל לבוא זמן אחר ג. הוא יורד על כולם או רק עליך? ד. אם אתה רוצה אתה יכול לרדת עליו חזרה, אבל חבל לרדת לרמה שלו, שהוא יבין שהוא על הין שלך (ובאמת על הזין שלך, לא שאתה מנסה להראות שזהוא על הזין שלך) הוא יפסיק זה הכי פשוט והכי חכם, בלי פוזות אם בכל זאת יפריע לך אפשר להחזיר לו שהוא לא יבין מאיפה זה הגיע לו, תאמין לי
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() כה אה זה חרא, אבל הוא פעם כזה בא אליי ואמר לי משהו ואמרתי לו משהו יא נטחן אוזני שבשבת רוח הוא בא אמר אני מוציא אותך או משו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() סתם הוא מאשים אותי בכל מיני דברים, מתחיל איתי בא לתת לי כאפות ,( פעם הוא עשה את זה כיפכפתי אותו עם מגבת מסריחה והוא נהנה מזה, איזה הומו).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מה נתת לו בבטן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מוט ברזל כואב..בקיצור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה בן כמה אתה אחי? לא פתחו לך תיק? הוא לא החזיר לך מכות?
|
![]() |
![]() |