|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כשנגיד אני עושה 4 סטים של 12 חזרות בתרגיל מורכב,
אז איזה משקל לקחת? משקל אחיד שאותו אני אעשה בכל ה4 סטים כך שהסט האחרון יהיה לי כבר ממש קשה כמעט לכישלון. או משקל גבוהה שעל הסט הראשון יהיה לי קשה ולהוריד טיפה מסט לסט? האפשרות הראשונה מן הסתם יותר קלה אבל אני רוצה להבין למה התכוון המשורר. ועוד שאלה אם כבר, בסקוואט באיזה עמידה יש דגש מקסימאלי על הארבע-ראשי ומינימלי על ההאמס? עמידה טיפה יותר צרה לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() אני אישית לא מכיר את המאמר.
יש גם את האפשרות לקחת משקל יחסית קל לעשות איתו 12 לנוח להעלות משקל ולעשות 10 חזרות להעלות משקל ולעשות 8 לנוח להעלות משקל ולעשות את מקסימום החזרות שאתה מצליח
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מעוניין לעשות פרידמידה כי אני מגוון בכמות חזרות ונותן דגש לשרירים מסויימים כל אימון.
כלומר: אימון אחד אני עושה דחיקה במשקל כבד של 6 חזרות וסקוואטים משקל קליל 12 חזרות. והאימון המקביל הבא יהיה דחיקה 12 חזרות וסקוואטים 6 קשים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() - משקל זהה בכל הסטים.
- במקרה שאתה לא עושה סקוואט בעמידה סופר רחבה כמו פאוורליפטים, אין לך אפשרות לעבוד עם סקוואט בדגשים על שרירים שונים. יש רק סקוואט אחד נכון וזה סקוואט עם עמידה ברוחב כתפיים או קצת יותר רחב כשהברכיים פונות החוצה (ברכיים החוצה כדי לערב גם את השרירים המקרבים בעבודה וגם כדי לשמור על מנח אנטומי טבעי של הברכיים). 2 ס"מ רחב יותר או צר יותר בין כפות הרגליים לא יעשו הבדל. הקוואדס בכל מקרה יעבדו כי תמיד תהיה פשיטת ברכיים בתרגיל, וההאמסטרינג בכל מקרה יעבדו כי תמיד תהיה פשיטת אגן בתרגיל. הדרך היחידה לגרום להאמסטרינג לעבוד פחות, היא לא לרדת עד הסוף - לא מומלץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() עידן-מה עם סקוואט אולימפי שבו אתה מכופף את הברכיים ואת האגן בו זמנית? הקוואדס עובדים יותר מבpower squat.
![]() |
#6 |
|
![]() מה זה In the name of Bill Starr פאוור סקוואט?
![]() לא הבנתי מה זה משנה אם אתה מכופף את הברכיים ואת האגן בו זמנית או לא, התוצאה הסופית היא שאתה נמצא בתחתית התנועה עם האמסטרינג וקוואדס מתוחים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
התכוונתי שהקוואדס יעבדו יותר, כי יש יותר כיפוף בברך.
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() מה זה סקוואט רגיל? אתה מתכוון ל-90 מעלות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() לא. סקוואט רגיל זה סקוואט רגיל חחח לא יודע איך להסביר.
סקוואט אולימפי זה כשהברכיים עוקפות את כפות הרגליים בהרבה, וכשהזווית בין השוק לירך אפסית.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ממליץ לקרוא את השירשור הזה:
http://www.bodyrecomposition.com/for...ad.php?t=24472 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|