|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 16 וחצי ויש לי מן קרעים כמו פסים אדומים כאלה באיזור הכתף הקימית אמרו לי שזה בגלל שהשריר גודל יותר מהר מעור האם זה נכון ??? והאם זה יעבור מתי שהוא? תודה לעוזרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
מה שיש לך זה סימני מתיחה, האם זה יעבור מתישהו? אני במקומך מתעורר כל בוקר ואומר להם בוקר טוב, מה שלומכם היום, כי הסבירות שהם יעלמו בזמן הקרוב היא לא גבוהה. לי יצאו סימני מתיחה במרכז הגב באזור גיל 16, עוד הרבה לפני שהתחלתי להתאמן, והיום 8 שנים כעבור, הם עדין נראים מכוערים בדיוק כמו ביום שהם יצאו. והפוסט שלך עובר לדיבורים כללי, סימני מתיחה זה לא פציעה. שבוע טוב.
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() תתחדש.
רן אתה מראה יכולת ניהול טובה. המשך כך ואולי תקבל מנהל ראשי! שלך,קולמן מנהיג הרב חסד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תתרגל לאהוב אותם ולהתחבר אליהם למה אתה הולך להישאר איתם כל החיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש יש סימני מתיחה לפני משקל, אם אתה רוצה לקנות דבר איתי...
וברצינות, מה שיעזור לטשטש את הסימנים זה זמן, ואצל כל אחד הזמן שונה. אצלי יש חלק מהסימנים שהפכו כבר ללבנים ויש חלק שעדיין אדומים כאילו נוצרו אתמול. נ.ב עכשיו קיץ - שמש, חול וים כחול. תשתזף, זה יכול לעזור מעט
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לי אלפים על התחת!! חחח
מלא קווים קטנים ואדומים:ם לא יודע למה, אבל אני אוהב את זה :]
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:):):):) החתימה שלך הרגה אותי! יש לך עוד דברים כאלה?
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חח תתחיל לתת להם נשיקת לילה טוב לפני השינה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש כל מיני משחות ששמעתי שהם ממש לא עוזרות..
כמו שאמרו החברה פה תנסה לשלים על זה או שתתייעץ עם רופא