|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה זמן אני רוצה לדעת אם התפריט הזה טוב כדי לעלות במסה כי אני מתאמן לא קצת זמן..
גובה 1.70 גיל 17 בקרוב משקל 52 וחצי התפריט: ============== ארוחת בוקר- בערך 120-150 גרם דגני בוקר דליפקאן + 30-40 גרם גרנולה 2-2.5 כוסות חלב 3% ----------------- ארוחת עשר (ביניים)- לחמניה+קופסאת טונה בשמן ----------------- ארוחת צהריים- בערך 150 גרם חזה עוף בערך 100-150 גרם אורז/פסטה/פתיתים ----------------- ארוחת ביניים (לפני אימון)- 100-120 גרם פתיתים/אורז/פסטה/פירה ----------------- ארוחת ערב (אחרי אימון)- 3 פרוסות לחם אחיד קל חצי קופסאת קוטג 3% 2 חלבונים + חלמון אחד (של ביצה קשה) ----------------- קשה לי להגיד את הגרמים ברוב המקרים אבל זה בערך... ניסיתי לחשב וזה מה שיצא בסוף להכל: *בכל המקרים פה הארוחת בוקר לא נכללת.... קלריות: 1500~ (לא החשבתי תארוחת בוקר פה כי לא מצאתי דליפקאן וכד', אני מאמין שזה 2000+ עם הארוחה). חלבונים: 95 בערך (ואני יודע שזה די קצת...) פחמימות: 130 בערך (אני חושב שיותר) שומנים: 32 בתכלס אני יודע שחסר (למרות שיש עוד את הארוחת בוקר שלא נחשבת פה ולדעתי היא מפוצצת פחמימות..) אבל בכל זאת חלבונים צריך עוד הרבה נראה לי... אין לי מושג איך להוסיף לתפריט הזה עוד דברים כי אני אוכל אותו במשך היום ומרגיש שאני לא יכול לאכול יותר.. אני חייב עצות לראות מה אפשר לעשות. תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() תוסיף עוד חלבון,פחממה,שומן.
זה ממש קצת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חלבונים תעלה ל120 חלבון מלא+חסר.
פחמימות תעלה ל250~. שומנים תעלה 60-70.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר הצעות אבל איך להעלות מה להוסיף?
בוא נגיד שיש 100 חלבון בתפריט, בכל זאת צריך עוד 20+ ואני אוכל טונה/קוטג' במשך היום (ואני לא סובל את זה גם) אז אני לא רוצה להוסיף עוד מאלה.. . ומה זה חלבון מלא+חסר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בכל דבר יש לך חלבון לדוגמא גם בלחם, אורז פסטה וכו'. צריך להחשיב את החלבון שיש שמה.
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
תעשה ככה. קופסת קוטג עד 3 אחוז שומן. 2 ירקות 3 פרוסות לחם מחיטא מלאה. כפית שמן זית ארוחת 10 טונה במים 2 כפיות טחינה לחמניה 2 ירקות ארוחת צהריים איפה החלבון ? נניח 5 פסטרמה דל שומן עד 3 אחוז. פיתה 2 כפיות טחינה 3 ירקות אימון אחרי אימון חזה עוף ירקות 3-2 פרוסת לחם מחיטא מלאה וכו'.. תעשה תפריט ריצני מזה התפריט הזה שהכנת ? זה לאנורקסיות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה...
אבל לא יודע... תפריט כמו שהבאת גדול עליי.. אני לא יכול לאכול את כל זה חשבתי לקנות אבקת חלבון או אפילו גיינר אבל אני לא סגור על זה.... |
![]() |
![]() |