|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה הן ?מישהו יכול להסביר לי מה הההדל בינם לשאר הפחמימות ?
הן מזיקות ? זה סוכרים ? יש את זה למשל בברנפלקס....ואני רוצה לאכול את זה בud2 בימי דילול אני מתלבט בגלל שב100 גרם ברנפלקס יש 18.8 גרם פחמימות רב כוהליות באנגלית קוראים לזה polyols תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() מצטרף לשאלה וכן
יש את זה גם במסטיקים ללא סוכר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חיפוש קטן בגוגל הניב את התשובה הבאה:
פחמימות רב כוהליות הנן סוג ממתיק שמוסיפים למספר רב של מוצרים (מסטיקים, סוכריות ללא תוספת סוכר וכל סדרות המוצרים שמכונים ללא תוספת סוכר כגון עוגות וופלים וכו'). הנקודה היא שרב כוהליות מכילים פחות קלוריות מאשר סוכר לכן תוספת שלהן במוצר מצד אחד נותנת להם טעם מתוק מצד שני היא עוזרת להקטין את מידת הקלוריות. לתשומת לבך אין המוצרים אינם דיאטטים אלא מופתחתי קלוריות.
![]() |
#4 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() שיחקת אותה אחי :]
תודה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ran_z
עוד לפני ששאלתי חיפשתי בגוגל ומצאתי את מה שהבאת אבל אין עוד חומר על זה... האם זה כמו סוכר ? זה כמו סוכרוז ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי מושג אחי אבל עם לא תקבל פה תשובה מספקת יש לי רעיון בישבילך, תזונאי קליני או לפחות תזונאי רגיל חייב לדעת את התשובה לשאלה שלך, פתח דפי זהב חייג לאחד מהם שתימצא תגיד לו שלום אני אבי ואני רוצה לקבוע פגישה איפה אתה נמצא ובלה בלה בלה תשחיל לו את השאלה ואחרי שהוא ייתן תשובה תגיד לו יש לי ממתינה ושלום על ישראל.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|