|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
מר ישראל ואהבה לפיתוח גוף
עקב הדיון באחד הפוסטים פה שאנשים הודיעו שהם לא הולכים להגיע למר ישראל בגלל מסיבות וכו' אני סתם רוצה לדעת מי מרגיש מחובר בארץ לבודיבילדינג ולא משנה מה יגיע לתחרויות של
Ifbb ו Nabba קיצור מי בדוק בא?ומי לא יבוא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני יגיע די סגור על זה
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() סבבה עוד מישהו?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() כל מי שפעיל "בקטנה" בפורום, נכנס סתם כדי לפטפט - אוהב את התחום מרחוק, ולא משקיע בו יותר מאשר בתחביב זניח - לגיטימי וסביר שהוא לא יקריב ערב כדי לראות תחרות, למרות שגם במקרה הזה נראה לי קצת תמוה, כי סך הכל מדובר בערב אחד, וזו גם חוויה והזדמנות לפגוש ולראות אנשים.
בכל זאת, נניח שאני מבין. לגבי החברים הפעילים מאוד בפורום - שמחשיבים את עצמם מפתחי גוף - ומתכוונים לוותר על ערב שמתקיים פעם בשנה שהוא אירוע השיא בבאדי בילדינג הישראלי - לדעתי מדובר פשוט בליצנות. רעבאק זה כולה ערב אחד, זה סך הכל 50 שקל הוצאה. אדם מוציא מאות שקלים בחודש על תוספי מזון ומנוי לחדר כושר, מקדיש שעות לטיולים בפורום המתמקד בנושא - וביום המכריע הוא נשאר בבית?! אני פשוט לא יכול להבין את זה, אין לי שום הסבר הגיוני או מתקבל על הדעת לעניין כזה. אחר כך אותם אנשים עוד מרהיבים עוז להגיב ולנתח ולהעביר ביקורת ויש ביניהם עוד כמה שחוצפנים עד כדי כך שהם יגידו שלא הייתה רמה - מבלי שטרחו בכלל להיות במקום. פשוט לא יאומן. אני כמובן אגיע לשתי התחרויות, אין פה בכלל שאלה, ולדעתי יבואו איתי עוד כמה ח'ברה מהמכון של אופיר וכמובן השותף של אלכס. נתראה שם עם כל האנשים הרציניים, זו תהייה חוויה לא נורמאלית, פשוט כיף טהור. אפשר גם אחר כך ללכת לאכול משהו יחד, נביא מצלמה, נדבר, יהיו קטעים. איך אפשר לוותר על דבר כזה? גלעד אתה עובר ימים קשים מאוד ואין מי שמבין אותך יותר ממני. אני שם לב שקשה לך, אל תישבר! עוד קצת, עוד מעט ואתה תאכל עד שימאס לך, אל תדאג, הדברים הטובים לא הולכים לשום מקום. תעביר אותה, בקטנה, עברת כל כך הרבה - עוד קצת ואתה אחרי זה. ואם אתה צריך משהו אתה יודע את המייל שלי.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() פעמיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() אל תשכחו לצלם תמונות =)
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני יגיע ואין שום סיבה שלא אלה אם כן משהו יקרה לי עד אז חח חס וחלילה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וניגרי אחי, בקשר אלי אני בחיים שלי לא תארתי לעצמי שדילול מלח זה כזה סבל לא איכפת לי מהאירובי והאימונים אני עושה פעמיים ביום אירובי +אימון+עבודה 6 פעמים בשבוע וגם ביום מנוחה עושה אירובי ללא אימון זה לא מפריע לי מה שכן התזונה דפקה לי את המוח אני היום באתי הבייתה נשכבתי על הריצפה בסלון איזה רבע שעה והייתי עייר אבל פשוט אני מותש ולא ידעתי מה ניסגר איתי כל היום עייפות,דכאון,עצבים שוכח כל דבר ומבואס על עוד דברים אישיים רק חודש וזה ניראה לי הולך להיות כמו שנה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ניגרי ענק אני מבין שאתה טברייני,כיצד אתה מגיע (אני מהאיזור שלך)
![]() |
#10 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() זה קשה מאוד, אין ספק.
אני ממש מבין אותך. בגלל זה כשבאים אנשים שטרם קרעו זוג כפפות בחייהם הפאתטיים ומעזים לזלזל או להעביר ביקורת על מתחרים - ואני מדבר על כל מתחרה - זה פשוט מרתיח לי את הדם ברמות מסוכנות. ואני לא מדבר על עצמי, כבר עשיתי כמה דברים בספורט והגעתי לאיזשהו מעמד שרוב האנשים מכבדים אותי - אני מתעצבן כשמזלזלים במתחרים אחרים. לפעמים זה מרגיז אותי יותר מאשר אם היו מעבירים ביקורת עלי. רעבאק אנשים צריכים לדעת לתת כבוד. תחזיק מעמד.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
לצערי בקושי הצלחתי לשריין מקום לאלכס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי צריך להוציא חוק שאומר שכל מי שהגיב באשכול אתה יודע שאתה באדי בילדר כש... חייב להראות נוכחות
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() כמו בכל שנה אני אהייה שם בשתי התחרויות מי שבאזור אשדוד ורוצה ומעוניין להצטרף אליי מוזמן אני יגיע עם אשתי , אני מחכה לזה כמו לחתונה של חבר קרוב . כל מי שמזהה אותי שם מוזמן לבוא ולהגיד שלום ולא להתבייש אני לא נושך .
גלעד אח יקר , אין לי מושג מה אתה עובר כי מעולם לא עברתי דילול מלח , אבל אם אתה צריך משהו תתקשר חופשי גם תמיכה נפשית אני כאן אחי תתקשר חופשי אתה מכיר את המספר . תהייה בטוח שאנחנו נהייה שם בשבילך כמו שהיינו בשביל הניגרי בשנה שעברה .
![]() |
#14 |
|
![]() גלעד אוהבים אותך אחיי.. תחזיק מעמד אחייי אתה האיש שום דבר לא שובר אותך לא ככה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא מבין מה איכפת לך כלכך שילדי אינטרנט ימתחו על מישהו ביקורת. דבר שני מישהו שממש אוהב פיתוח גוף לא חובה שיבוא יש אנשים שיש להם אילוצים אחרים,עבודה,משפחה. בעיות כלכליות שבגללן אנשים לא יכולים לבוא לא לכל אחד יש עודף של 50 שקל אתה מבין למה אני מתכוון? ואתה צודק אני לא יבוא כי הפיתוח גוף אצלי קצת ירד וגם כשהייתי מתאמן רציני הוא היה כתחביב ולא השתלט לי כלכך על אורח החיים שלי ועזוב אותך השתלט גם לא קראתי לו אורח חיים בשבילי זה היה לפרוק מתחים ולהיראות טוב ליהנות מ2 העולמות. בכל מקרה אם החבר'ה היותר רציניים שממש רואים בפיתוח גוף כאורח חיים והכל שילכו ושיהנו ושייצגו את ישראלבודי בכבוד. אני מאחל בהצלחה לכל המתחרים ולכל הצופים שזה אומר אתה גלעד ולכל השאר. אל תשכחו להביא תמונות שלכם ביחד!! ![]() ![]() ISRAELBODY 4 EVER |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני יגיע
תהיה חוויה =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אם לא יצוץ לי איזה משהו דחוף אנערף רוב הסיכויים שאני אבוא לנאבא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() חבל שזה רחוק מאוד מאיפה שאני גר. ואין סיכוי שמישהו יהיה מוכן להסיע אותי לשם.
![]() |
#19 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() זה בנתניה... אז יש מצב אני בא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש מצב שאני בא ...בעצם אני מת לבוא
אבל הכל תלוי בהסעה ..רוב החברים שלי לא מאוהבים בתחום הזה ואני בטוח שלא יגדישו נסיעה עד לתל אביב אבל אני בטוח שאני יסתדר בסוף |
![]() |
![]() |