|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אין לי תפריט "מסודר", אבל אני אוכל פחות או יותר כל יום אותו דבר, זה מה שאני אוכל ביום יום:
בבוקר שאני קם, קורנפלקס, 2 או 1 כוסות חלב. תפוח. כעבור שעתים, לחמניה עם טונה, טחינה,חסה ועגבניה כעבור 3 שעות, 2 כוסות אורז, שניצל 1 (לא יודע כמה גרם זה) או פרגיות, סלט ירקות. כעבור 2-3 שעות, לחמניה עם ביצה קשה\חביתה חסה ועגבניה טחינה או 3 זיתים. כעבור 2-3 שעות, לחמניה עם טונה, טחינה, חסה ועגבניה. כעבור 2-3 שעות, 4 פרוסות לחם (לא קל), 2 פרוסות גבינה צהובה (לא דלת שומן) 2-3 זיתים. 6 ארוחות, לפעמים אני לא אוכל בדיוק כמו שכתוב, אני לא מבין למה אני יורד במשקל ? אני שוקל 62+- נגיד יום אחד אני אוכל הרבה בארוחה (לא כמו בתפריט) אני עולה למחרת בבוקר בחצי קילו, ואז ב2-3 ימים הבאים אני יורד בגל התפריט. וככה זה כל פעם... 2. מה זה "יום העמסה" שחלקכם מדברים עליו? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אל תמדוד תמשקל בפרקי זמן של יום.
תמדוד נגיד ביום ראשון פעם בשבוע בבוקר ולגבי התפריט, תבנה תפריט מסודר עם כמות חלבון פחמימות ושומנים מסודרת לא תירד במשקל בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() הבעיה שאני לא יודע איך לבדוק כמה גרם חלבון\פחמימות....(לגבי פחמימות בעיקר)
אני יודע פחות או יותר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה לא מצליח לעלות במשקל עם הרגלי האכילה הרגילים שלך, אז אולי כדאי שהיה לך משהו קצת יותר מסודר.
בדוק אם אתה יכול לחשב +- כמה קלוריות צרכת עד היום, תוסיף לזה עוד נניח 300-600 קלוריות ולפי זה תתחיל (שוב אני אומר שהמספר הוא סתם הערכה גסה) לגבי מספר הפחמימות, אין יותר מדיי מה לשבור את הראש, פשוט שלא יהיה לך קצת מדיי פחמימות או שומן וזה יהיה בסדר
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אז איך להכניס את הפחמימות? במקום לחמניה -> פיתה ?
מה? במקום ארוחה שיש בה לחמניה -> פסטה נגיד? שוב אורז? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תבנה תפריט מסודר עם כמויות מסודרות תאכל 100-120 גרם חלבון פחמימות אין ממש כמות מדויקת אבל תאכל בכמות מכובדת שתעזורך לך לעלות במשקל שומן איכותי תשלב בכול ארוחה מלבד אחרי ולפני אימון.
תאכל גם מאכלים איכותים בעלי ערך קלורי גבוה כמו אגוזים, שקדים,טחינה,אבוקדו, פירות יבשים וכו. ותתאמן חזק כך תבנה מסת שריר וכידוע שריר שוקל יותר משומן וגם תבנה לך גוף ![]()
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדוגמא: במקום פיתה - > 2 פיתות מקווה שהבנת ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() סבבה, תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() תגיד אתה עכשיו במסה או בחיטוב, מה המטרה ?
כי אם אתה מתאמן קשה מה שאתה אוכל לא מדגדג אפילו ,תשים לב שאתה אוכל אורז ובשר רק פעם ביום . ובנוסף אתה לא שותה חלבון ופחממות ? נו באמת... ותן נתונים שנוכל להתיחס אגב לא כתבת לפני ואחרי איזו ארוחה אתה מתאמן