|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() היום בערב יש את צום 9 באב , כמה שריר באמת מאבדים למרות שלא מתאמנים באותו היום ?
אני יודע שאם אפשר להגיד בדיוק כמה אבל האם זה ממש אפסי או שזה יותר משמעותי ? אגב למחרת אם הצום נגמר בלילה אפשר להתאמן למרות שלא הספקנו לאכול לבכל הימים ?
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מצטרף לשאלה ברשותך בנוסף לעוד שאלה, מה מומלץ לאכול לפני הצום ואחרי הצום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לגבי כמות פירוק השריר אני חושב שזה לא משמעותי אבל לא מומלץ להתאמן ביום שלא אכלת אתה גם תהיה מאוד רעב ולפני הצום בארוחה מפסקת תאכל הרבה (לא עד שץתהיה מפוצץ) ותשתה הרבה אחר כך תאכל ארוחה קלה כדי לא להכביד על הקיבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם תתאמן ישר אחרי הצום אחרי שלא אכלת כל היום...אז במקום לבנות שריר אתה תפרק אותו.
כמות השריר שמתפרקת לא גדולה..כדי להרגיש שובע לאורך זמן אני חושב שיהיה לך טוב דברים עם הרבה קלוריות בארוחה המפסקת...אבל בגלל שאתה גם רוצה שיתפרק כמה שפחות שריר...עדיף לך לקחת כמות גדולה יחסית של חלבון בתוספת של שמן כדי להאט את הספיגה של החלבון(אני די בטוח שזה שמן..), וכמובן הרבה פחמימות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אל תפחד, תמיד יש זיכרון שריר :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() פירוק שריר לא קורה כ"כ מהר, מיום אחד של צום אין סיבה שתפרק שריר.
|
![]() |
![]() |