|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קניתי כרטיס קול emu1212M,אני מחבר אותו ליציאות Psi על הלוח אם מתקין את הדרייברים ואני לא יודע עם המחשב באמת קלט אותו כי שאני מתסכל בלוח הבקרה אני רואה רק ההתקן של הכרטיס הפשוט שעל הלוח אם ולא של החדש.
איך אני אמור להתקין אותו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כנס לbios תבטל את הonboard
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() התקנתי את הכרטיס קול והוא רושם לי שאין לי pci 1010 hardware ,זה אומר שהיציאות pci שלי לא טובות בשבילו?זה בעיה של דרייברים או בעיה בחומרה עצמה של החיבורי Pci שאי אפשר לפתור?(אלא אם אני מחליף לוח)
הכרטיס הוא http://www.creative.com/products/product.asp?category=237&subcategory=239&product=1 5759&nav=3 והלוח אם הוא http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1792&zap=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחח PCI אחי, לא PSI...
תנסה להוריד Everest כדי לראות אם המחשב מזהה את הכרטיס.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אבל הכניסות pci שעל הלוח אם אמורות להתאיפ לכניסות שעל הכרטיס?הכרטיס הזה דורש 2.1 Pci ולי יש 32 bit master pci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() אני מתחרפן כבר התקנתי אותו על הPci התקנתי דרייברים מה כבר יכול להיות לא טוב? יכול להיות שדרייברים ללוח אם יפתרו את הבעיה?אני לא מוצא באתר של msi דרייברים ללוח הזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו שאני בא להתקין את הדרייברים זה כותב לי
You Have Previously Installed Drivers Without Rebooting למרות שכל הדרייברים מחוקים ועשיתי מיליון רסיטים. איך אפשר להתקין את הדרייברים אם זה לא נותן לי להתקין אותם?ינעל העולם עם הכרטיס הזה!!@!@!@! הדרייברים של קריאייטיב דפוקים זה לא פעם ראשונה שאני שומע על בעיות בהתקנות של מוצרים שלהם בגלל דרייברים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה להתקין כך:
control panel-add hardware תלחץ next המחשב ייחפש רכיבים חדשים כשזה יימצא תכוון את ההתקנה לדיסק |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם בכלל לא מצאת אותו במנהל ההתקנים שום דרייבר לא יעזור לך, כי המחשב בכלל לא מצא את הכרטיס שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() א.יש!!!!!!!! סוף סוף הוא עובד,הורדתי את הדרייברים המעודכנים מהאתר של emu מחקתי את כל הרגסטרי וכל זכר להתקנות הישנות וסוף סוף הוא עובד!
ב.איך בודקים את הכניסות והיציאות של הכרטיס ב-rmaa ? |
![]() |
![]() |