|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הגיע לידי הקריאטין SIZEON של חברת gaspari nutrition
פעם ראשונה שאני משתמש בקריאטין ויש לי כמה שאלות: 1.למה יש בתוך הקופסא חצי קילו צמר גפן ? 2.כמה כדורים מומלץ לקחת ביום אחד אחרי אימון ואחד בבוקר? 3.האם כדאי לשמור אותו לזמן יותר מאוחר כרגע אני מתאמן חודשיים בתקופה של עלייה במאסה עולה לא רע במשקל וגם במשקלי העבודה מה אתם אומרים? 4.אפשר להמיס את הכדור במים ואז לשתות או שחייב לבלוע כמו שהוא? תודה לכולם על העזרה.! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() הקופסה צבע כחול?אם פקק שחור?ורשום עלייה בירוק?(על האריזה)?
זה אמור להיות 6-8 כדורים ליפני אימון.תשתה את הכדורים בלי ליפתוח קודם תראה איך זה משפיע עליך.(יש כדורים שאחרי שאתה פותח אותם קשה לישתות את מה שיש בפנים.) ולפי דעתי אם אתה עדין מתקדם במשקלי עבודה ובמאסה אתה יכול לחקות קצת...אבל לא חייב אם אתה רוצה תפציץ גם עכשיו. *והצמר גפן תשאיר אותו שם זה מונע מהכדורים להדבק אחד לשני.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן בדיוק לפי התיאור שלך צבע כחול פקק שחור ורשום בירוק..
8 כדורים לפני אימון נראה לי המון כל כדור שמה זה כדור ובקשר לפתיחה לא הבנתי אני אמור לפתוח את הכדור ל2 ואת מה שיש בפנים לשתות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() אח שלי אבל אמור להיות רשום לך על האריזה 6-8 כדורים ליפני אימון וזהו. הקופסה אצמה 240 כדור לא? בקיצור כך זה..וכדור אתה לא יכול ליפתוח ל-2 זה אמורה להיות קאפסולה לא? שיש בפנים "חומר"...חח לא צריח ליפתוח בנתיים תשתה את הכדורים כמו שהם.
רק אם לא תרגיש כלום אחרי 3-4 פעמים של שימוש תפתח את הקאפסולות ותנסה לישתות את האבקה שיש בפנים אם מיים. ***זה אמור להיות תוסף טוב! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אז אתה אומר 6-8 כדורים ביום לפני אימון אפשר לחלק אותם נגיד בבוקר 2 צהריים 2 ולפני אימון 2
או שחייב מכה אחת כולם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() אני אומר כך רק ליפני אימון. תתחיל אם 6 ליפני אימון. אין צורך לקחת בבוקר או בצאריים למי זה יתן כוח בזמן הזה? לביצים? כך 40 דקות ליפני אימון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אז רק לפני האימון וזהו..
איך הקריאטין עצמו נחשב טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |