|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו גם לכם יושב על המצפון,שכל הקרביים קורעים תתחת ואתם "מתחמקים"?(למרות שזה בניגוד לרצונכם).
זה יושב על המצפון חבל על הזמן.. "בניגוד לרצונכם"=בעיות כלשהם שמצריכות חתימה של אמא,בעיות רפואיות שניסתם להגיד שהן לא אמורות להפריע, אבל הצבא לא מוכן להקשיב,וכל מה שלא קשור אליכם ובגללו אתם לא יכולים ללכת לקרבי.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זידאן, ברור שמצד אחד לאנשים זה מפריע, וגם הקרביים האלה חושבים אותו דבר, "אנחנו קורעים תתחת אבל הג'ובניקים האלה לא עושים כלום"...
זה ככה, אין מה לעשות, אבל אני יודע מנסיון, אח שלי, יש פעמים, שאחרי שנתת את כולך, עברת הכשרה, עברת קורסים, הצבא ככה מנפה אותך ומכניס רק אנשים מסויימים לתפקידים שהוא צריך... ואתה מרגיש הכי באסה שיש בתור קרבי, ואז אתה הופך לג'ובניק, ואחרי 2 חודשי הסתגלות, אין לך חשק להיות קרבי...
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא לא חשבתי על זה בגרוש!
אני עושה תפקידים שהמדינה נותנת לי כרגע אני מיועד לקרבי אני (פרופיל 72)אבל אני בכיוון של או מד''ס או להוריד על אסטמה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חושב על זה רצח כשחברים שלי טוחנים עכשיו אימון מתקדם בצנחנים אני כל יום במכון בטח שיושב אניי לא ישקר אבל אין מה לעשות ככה זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() אם הצבא היה מורכב רק מקרביים הוא היה מתמוטט תוך כמה שבועות. שאלה מטומטמת לאללה. עניין אחר זה לנסוע לחופשה בארה"ב במקום להתגייס - כמו האליל של חלק מכם מייקל לואיס ומאיה בוסקילה שהודיעה שהיא דתייה פתאום.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שכל התפקידים חשובים ובלי תפקיד מסויים התבא לא היה מתפקד,
אבל זה די מוסכם שקרבי זה ההכי נחשב. אני אישית מת להתגייס לקרבי ולדעת שנתתי את המקסימום,לצערי זה לא בטוח שיאשרו לי בגלל כל מיני בעיות בעבר,בכל מקרה אבצע את מה שיגידו לי כל עוד לא ייתקעו אותי בבסיס הכי מרוחק שיש. ולדעתי מי שמשתמט שמרצונו וללא סעיפים כלשהם,פשוט לא אזרח כמו השאר. ולא,כשאתה לא מתגייס לצבא בגלל שאתה רוצה להיות בודיבילדר זה לא סעיף מיוחד.
![]() |
#7 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני עם פרופיל 64. אני לא הורדתי פרופיל במרמה או משהו כזה, ולכן אני לא אוכל את עצמי שאני לא קרבי. אם היה לי פרופיל 97 אמנם הייתי מעדיף להיות ג'ובניק (כי לרוץ זה לא כיף) אבל אם הצבא היה שם אותי בתפקיד קרבי, הייתי הולך לקרבי בשמחה.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ממש לא יושב על המצפון.. אם למישהו זה צריך לשבת זה לחארות שלא מתגייסים בכלל ומשתמטים בזמן שהחברים שלהם "מבזבזים" 3 שנים מהחיים שלהם, מישהו בסופו של דבר צריך לבצע את התפקידים של הג'ובניקים..ככה שחייב שיהיו ג'ובניקים, אבל הם לפחות תורמים את שלהם, יש ת'משתמטים שבכלל לא עושים צבא.. להם זה צריך לשבת על המצפון!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יכול להיות שהיו לה בעיות בריאותיות, אבל נו באמת היא ומייקל לואיס ומאיה בוסקילה וכל אלה שהצליחו לברוח מהצבא עד כדי כך לא יכולים לעשות איזה שירות מסויים, פקיד בקריה להשתחרר רוב הזמן ב 12 או 3 במקרים חריגים.. מה קרה קצת תרומה למדינה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קשה מאוד עד בלתי אפשרי למנוע ממישהו ללכת לקרבי. תבוא עם מנטליות של "אני מהבקו"ם מתפנה רק לקרבי" ויתנו לך. אני העליתי מ-64 ל-97, ולי לא חסרה יד כמו לסרן יקיר שגב. הנה הכתבה משבע ימים, שמישהו העלה לאינטרנט: ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() קרבי זה הכי אחי!
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() הנה עוד כתבה על יקיר שגב מלפני שנה. פה הוא כבר בן 28, נשוי ואב, יו"ר אגודת הסטודנטים באוניברסיטה העברית:
http://www.yalakadima.co.il/article.asp?item_id=1516 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]() |