|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע אם אני צם בכלל למה אני חילוני כופר... אבל המשפחה שלי כן אז יש מצב שמתוך כבוד אליה אני כן אצום. בכל אופן, שאלו אותי גם אנשים שמתאמנים דתיים איזה ארוחה תהיה טובה לפני האימון?
אגב הצום מתחיל ביום שני בערב ואני מתכנן להיות ער עד שלישי בבוקר (יש לי משמרת בבסיס) ואחרי זה לישון עד הערב של יום שלישי. איזה ארוחה תחזיק אותי טוב לשעות האלה של הלילה? ברור לי שאני אהיה קטבולי בשלב מסויים אבל אני מתכנן לאכול ארוחה כזאתי שתחזיק אותי לפחות ל-6-7 ש' אנאבולי: קופסאת סקי 0.5% + 2 יוגורטים 0% + 4-5 לבני ביצה + כף שמן זית + 6-7 שקדים + צלחת אורז מלא + 2 מלפפונים \ 2 עגבניות \ 1 פלפל. ואגב תאמרו לי אחרי כמה זמן בצום הגוף מתחיל לפרק שריר? ברור לי שיום צום לא ישפיע יותר מדי, ואני לא נכנס אתכם לדיון אם צום בריא, אם כדאי לצום, למה תקראו את השורות הראשונות שלי, אני שואל איך לעבור את הצום כמו שצריך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אף אחד לא יכול להגיד לך אחרי כמה שעות "תהפוך לקטבולי"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
אבל זה סתם מוגזם וזה נראה לי פשוט לא הגיוני! |
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה לא אנאבולי אתה לא בהכרח קטבולי, לפי מה שהבנתי. הגוף לא מפרק שריר כל כך מהר. אני רק שואל מה אתם ממליצים לי לאכול כדי להעביר לפחות את הלילה בין שני לשלישי. ביצים מתפרקים לאט והם יכללו בארוחה, קזאין, פחמימות מורכבות, השאלה היא האם אני יכול לאכול 50-60 ג' חלבון בארוחה הזאת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם תצום יום אחד לא יקרה לך כלום...אני גם בספק אם האחרונה לפני הצום תשנה משהו...
פשוט תפסיק להתעסק בקקי...
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() מפעמים שלוש פעמים בשנה לצום לא יקרה לך שום דבר .
תאכל ארוחה שתתן לך תחושת שובע ולא תצמיא אותך . תאכל אורז\פסטה\לחם ומנה של עוף או משהו בסיגנון אבל לא משהו שמן מידי ותוסיף כף שמן זית אם אתה לא רוצה בשר או עוף גם קוטג וביציה זה סבבה
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מאיה, האמת שבשר ועוף אסור בתקופה הזאת מלבד ימי שבת לפי מה שהבנתי. האמת שאני בכלל לא דתי אבל אני מכבד את המשפחה שלי וצם איתם, למה אני גר איתם.
וחבר'ה אני יודע שלא יקרה לי כלום, פשוט רוצה לדעת מה אתם ממליצים לאכול. זה הכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר תודה. מנהלים, אני ממליץ לנעול את האשכול הזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(DDDDDDDDDD: )
![]() |