|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() המון מישתמטים עזובו את זה שלא צריך תמיזדיינים האלה זה יוצר מגמה כיאלו שזה בסדרלמה החיים שלנו פחות חשובים משלהם ?
מינו דירקטריון ערבי בקרן קיימת לישראל עכשיו הוא בטח יכשיר קרקעות לערבים מני מזוז המניאק הורה לקרן קיימת לישראל להכשיר קרקעות לערבים מה שלא עשו מי קום המדינה ... בתי המשפט שמאלנים קיצונים ביטוח לאומי -60 אוחוז ממקבלי ביטוח לאומי הם ערבים ועוד 79 אחוז מכלל הבדואים הם מקבלים ביטוח לאומי למרות שהם עובדים בתאכלס בשחור ולא משלמים מיסיםן לא ארונונה ולא כלום כן גם האלה מנצרת שבמלחמה היללו את נסראללה בג"ץ אני אפילו לא צריך להגיד הגוף הכי שמאלני במדינה שלנו הורס את המדינה מיבפנים ראש ממשלה ששני ילדים שלו מישתטמים ואישתו זורקת על חיילים אבנים בחסומים איפה הדוגמא האישית שראש ממשלה צריך לספק? קבלו מי יש לנו בכנסת טוען שאנחנו היהודים גיזענים אבל אחמד טיבי שעבד בבית חולים (בר ח לי השם של הבית חולים) אתם יודעים למה פיטרו אותו משם? כי הוא סרב לטפל בחולה יהודי! כן זה אחד שבכנסת שלנו מחבלים מהפתח והחמאס מקבלים טיפול בארץ השתלות עברים מנות דם הכל בזמן שכל זה יכל ללכת לילדים חולים או לכספי פיצויים למשפחות השכולות המדינה שלנו מידרדרת לתהום .... אני כבר לא יודע מה יציל אותנו אני לא דואג מהאויב שבחוץ אני דואג מהאוייב שמבפנים כואב לי ליראות איך הייתה הכנופיה הבדואית הזאתי שאנסה ילדות ונשים יהודים סתם כי בא להם עוד נתון שיבהיר לכם משהו לגבי הבדואים שהתיקשורת השקרנית שמאלנית לא אויבקטוית גורמת לכם לחשוב שכל הבדואים משרתים בצבא בזמן שרק 2.3 אחוז מכלל הבדואים משרתים בצבא עד מתי נעמוד בצד אחים שלי עד מתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי הכל בסדר?
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ליברמן לשלטון
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשמע אחי, אין מה לעשות כ"כ. תתפלל ותקווה לטוב ותתרום במה שאתה יכול. תלכו לחזק את תושבי שדרות, תעלו לחומש, תתנו את כל מה שאתם יכולים בצבא, תביאו 12 ילדים ולא חסר... ובאמת המצב היום מדאיג חבל על הזמן אבל אני כבר התייאשתי מלקוות שמשהו ישתנה בדרג המדיני, כי זה לא הולך לקרות (אולי גאידמק?).... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני, אתה לא אמור לאנוס את אישתך בשביל 12 ילדים, זה צריך להיות בהסכמתה, וצריך לדעת להתמודד עם דבר כזה. לא לכולם זה מתאים. וזאת הייתה קיצוניות, אבל תחשוב אם כל אחד יביא הרבה ילדים ויחנך אותם לא ללכת עם הראש בקיר ולהסביר להם עם מי יש לנו עסק, והם גם יביאו הרבה ילדים אז תוך 3 דורות כבר לא נספור ת'ערבים האלה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() יאלה כוס עמו המדינה הזאת על הזין שלי כולם אני עושה מה בזין שלי ולא מחשבן יותר לכלום המצב אבוד!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים איתך 100%
או שתיהיה להם מדינה משלהם או שהם לא יהיו בכלל...אני תומך בדעות של ליברמן...אסור לעשות איתם שלום...ואולמרט הבן זונה רק מביא להם מחבלים ומתנות איזה הומו מה הוא מתחנף אליהם..
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה שהוא לא מבין שהם משקים ומשחקים בו כמו שאני משחק בידיוק עכשיו בביצה השמאלית שלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היו פעם נותנים קיצבאות לפי ילד (וזה תלוי אם ההורים עובדים או שאחד עובד.. או בכלל. ונראה לי שזה היה עולה עם כל ילד). בקיצור הורידו את הקצבאות וזה דפק את הערבים ועכשיו הם מביאים פחות ילדים בגלל זה וזה בדוק. הבעיה עם זה שגם היהודים, במיוחד מהשכבות החלשות, נדפקים ובמקום לקבל הטבות במס על כל ילד כמו שעושים בשאר המדינות אז השאירו את המצב ככה. אז נכון שזה מקשה מאוד מאוד על הערבים אבל זה גם מקשה עלינו. חוץ מזה זה לא אומר לא להביא הרבה ילדים (למי שיכול) ולא להתפנק! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אם זה היה רק קצבעות על ילדים. מדובר על קצבעות שהם זוכים ואזרח יהודי ממוצע לא. עוד עובדה מעניינת, מכל היישובים הלא חוקיים בנגב (שכבר המדינה מתחילה להכיר כחוקיים כי בונים להם גשרים יקרים, נותנים שמות, בונים בתי ספר), אני שמתי לב שתמיד לתושבים שמה יש מכוניות די יקרות למצבם הכלכלי: Shevrolet, מכוניות גרמניות ועוד... די מוזר אני חושב למי שחיי בקראוונים. ולא תחשבו שזה הכל גנוב!!! אני ראיתי איזה 3 פעמים ברהט האמר!!! של ערבי.
![]() |
#14 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
לא יהיו בעיות במדינה, ואבקות חלבון ושאר הממתקים יהיו בחינם גיל יקבל תשלום חודשי של 20 אלף $ לייעוץ ככה שיוכל לייעץ לכולם, בכל 2 ק"מ יהיה חדר כושר , יהיה חובה על בנים לגדל שיער ארוך זקן, ולהתאמן ולאכול, ועל בנות מגיל 12 חובה לייזר שהמדינה מממנת.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() לא יודע, אני חושב שאם כל האזרחים במדינת ישראל יראו כמו וויקינגים,
יהיו לנו פחות בעיות עם שאר מדינות העולם.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אין מה לעשות, חברים, כל הדיון צריך בראש ובראשונה להתחיל מציון העובדה הפשוטה שאם קצב ההתרבות הדמוגרפי של ערביי ישראל ישאר כמו שהוא, תוך כמה עשרות שנים יהיו בישראל יותר ערבים מיהודים...
כן, כן. ואז הבעיות יהיו פי 100 יותר גרועות מעכשיו, תהיה להם פי 100 יותר השפעה ובסוף יהפכו את המדינה למדינת כל אזרחיה. זה הדבר שהכי מפחיד, כי אין שום דבר שאפשר לעשות עם זה. הם מתרבים הרבה יותר. כמובן שהדתיים עם ה5-12 ילדים מדביקים אותם, אבל עדיין זה לא אותו הדבר. אז תחשבו על זה ותתפללו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() הבחירות הבאות נעשה הרבה בעיות והפליות לכל מי שהשמאלאנים מטפלים בו יפה
לערבים הומואים כל אלה למה? כי אם הם יברו שוב יקח להם 4 שנה לתקן את הכל. תזכרו כל מי שמעל 18 (יהיה בבחירות , ז"א מי שבן 17-16 יש מצב שיצביע פעם הבאה למרות שעדיף שכבר מי שכמעט 18 רק יוכל להצביע אתם יודעים למה) לעצבן את כולם שיבואו לבחור ויבחרו בליכוד\ישראל ביתינו\מפד"ל אגב כנסו ללבלוג שלי שבנושא: http://www.blogim.org.il/DoItRight/ לא כתבתי הרבה דברים ברצינות כי אף אחד לא נכנס בינתיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() שיט הוא לא מביא לי להביא לך מוניטין
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר ותיק