|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#2 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Omfg יאללה שימציאו כבר איזה K300 רק שיקטול ערבים ולא ג'וקים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() חחח אז למה הם כתבו בעברית
עזוב ערבי נשאר ערבי
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() אני, איגור וelevation גרים בפסגת זאב. ניכנס בהפ בהזדמנות...
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
זאת השכונה שלי, הבית הזה כמה מטרים מעליי. פסגת זאב נמצאת ממש ליד כפר בשם "בית חנינא". לפני בדיוק חמש שנים, לא היה אפילו ערבי אחד בפסגה, גם לא חצי. מה שקרה זה שהמדינה הארורה הזאת התחילה לשים אצלנו משת"פים. כמובן שהתושבים זעמו, אבל ביטחוניסטים והמשטרה הגנה עליהם. בעצם, את כל ההדף הראשוני שהיה יכול להוציא אותם החוצה, בלמו הרשויות. ברגע שכמו כל דבר בחיים - גם זה נהיה שגרתי ולגיטימי, ערבי הביא ערבי. המכה הגדולה התחילה עם הקניון שבנו, ממש מטר ליד הכפר. הערבים התחילו לנזול פנימה.... אחד אחרי השני. היום כמעט כל החנויות שם בבעלות ערבית. פעם לא היית רואה ערבי אחד בפסגה, אחד. היום מתחת לבית שלי אני חושב שאני בדיר אל אסד.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() סתם בית מסריח חחחחחחחחחח מה הם מתלהבים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אגב. שכל אחד יתקשר, אם יש לכם בעיה, אז מחסוי, ועדיף כמה שיותר בשעות הקטנות של הלילה, ויביא בהם שלל קללות בערבית. שירשום מה הגיבו לו. יהיה קטעים.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() גם אצלנו בגילה א' יש מלא ערבים, הרי בית צפפה וגילה מחוברות אחת לשנייה... זה די מצחיק לעבור ליד הבתים העתיקם של הערבים שבעלייה לגילה א', ולראות שמה את כל העיזים, התרנגולות, חחח...
וואללה זה לא רק בשכונות מסוימות. תבואו לקניון מלחה לפעמים, יש שמה ימים שחצי מהאנשים שמה ערבים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מוניטין ומהר!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() ברחוב של חברה שלי. אני זוכר שראיתי את השלט, חשבתי סתם בדיחה של מישהו...
![]()
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני חושב שאם לממשלת ישראל היה ביצים היו שוללים ממזמן את האזרחות למי שחיי על אדמה לא חוקית ושמים זין גדול עם ברית מילה על כל העולם, למה אם מחר אני מקים ישוב על אדמה לא חוקית או שהמשטרה תעיף אותי או שהערבים עצמם יהרגו אותי בלילה כי הם חושבים שזאת אדמה שלהם (העובדות מראות שהיא שלהם חחח ולא של הממשלה). עוד עובדה מעניינת. כשנסעתי לאילת לפני איזה חצי חודש, אני הבחנתי שהבדואים בנגב שפעם התנחלו מבאר שבע עד לדימונה, כנראה בגלל ריבוי האוכלוסין, מתנחלים עכשיו גם דרומה לדימונה משמע שהם מקיפים את הקור עוד איזה 5 שנים. חחח ככה הם יתנחלו לנו בכל הארץ, ידרשו אוטונומיה (היו כבר הצעות חוק כאלו ואפילו במבחן באזרחות ראיתי את זה) ואז סוף.
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() נעשה להם עוד מעט ביוח לאומי ליהודים בלבד
צריך להקים משטרה חשאית שטטפל בכל הערבים ותמרר להם את החיים ככה שהם יהגרו מהארץ ואף אחד לא יוכל לומר כלום כי הרי האמנסטי והבצלם והאו"ם למיניהם אוהבים משטרות חשאיות ודיקטטורים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מה הבעיה? זאת זכותם. כמו שאני אישית לא הייתי רוצה למכור בית לערבי הם לא רוצים למכור בית ליהודי.
אני לא רואה בעיה עם זה ספציפית, אבל אני כן רואה בעיה עם זה שהם חיים בירושלים בכלל. שיעופו קיבינימט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה כמו שאסור לתלות מודעת דרושים "דרושים: מהנדסים עם תואר שני בלה בלה בלה, נסיון בלה בלה בלה, ערבים בלבד"
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה זה לא תעסיק אתיופיים? הומואים? נו באמת!!!! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |