|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חבר טוב שלי מגיב לאחר שאמרתי לו למה אני עובד רק עם משקל חופשי ושמכשירים עם כבלים זה חרא:
"אבל מכשירים עובדים לך על החידודים לשריר" חבר אחר מגיב לבחור שאמר לו שאבקת חלבון זה מסוכן: "תאכלס כן, צריך לעשות בדיקת כבד כל איזה חודשיים" הרס"ר שלי נגנב מכמות האוכל שאני דוחף בארוחת הבוקר+ארוחת 9: "תפסיק לאכול כל כך הרבה, זה לא בריא" איך אפשר בלי זה , הבריון החטוב של המכון ממליץ למישהו: "קצת חזרות זה לכוח, באמצע זה מסה, והרבה זה חיטוב" איזה ערס במכון אמר לי שגדלתי יפה בזמן האחרון, אז אמרתי לו שהתחלתי לאכול כמו שצריך: "התחלת להתאמן כמו שצריך! תזונה לא משנה. מי שמתאמן טוב גודל" עוד בחור מהמכון מתערב בשיחה על קריאטין: "קריאטין זה מים. זה במקום לשתות באימון, נותן יותר אנרגיה" חבר שלי ממליץ לאחת הקצינות על תוכנית שתרזה אותה: "הכנתי לך תוכנית לתרגילי בטן שתוריד לך את השומן בבטן" המאמן שלי בחדר כושר רואה אותי עושה bent over row: "מהההההה ?!??! מה אתה עושה ?????! זה הורס ת'גב תוריד את זה !" אחד המתאמנים רואה אותי עושה דדליפט: "מה זה התרגיל הזה?" חבר שלי מסביר מה הוא שם בשייק אחרי האימון: "אחרי אימון אני שם חצי כוס אבקת חלבון וחצי כוס סוכר ענבים, ככה המאמן שלי אמר לי, הוא אחד הסוסים" שאלתי אחד מהמכון, בחור של 85 קילו בערך עם 18 אחוז שומן אני משער, כמה חלבון הוא אוכל ביום, אז הוא אמר לי "מספיק", שאלתי אותו שוב, כמה ? "ביצה בבוקר" בחורה מהבסיס ברגעים של תבונה: "אתה לוקח את כל האבקות האלו ?! זה לא בריא, סמוך עליי, זה הורס ת'כבד" נזכרתי בעוד 2: חבר שלי לאחר פטפוט קל על ה"גיד" שמחבר בין הברך להאמסטרינג (זה אותו אחד עם החידודים): "זה עצם" אותו אחד מהמכון עם הקריאטין והמים: "אני לוקח אבקת פרוטאין, זה הרבה יותר טוב מאבקת חלבון" אותו בחור של הכבד אומר לי היום בקשר לדיאטת כסאח שלו (גרעון קלורי של איזה 1000 ביום בלי להתחשבן כמה חלבון) : "מה שיפה זה שאני יורד המון בשומן אבל עולה במסת שריר" היו עוד כמה , אם אני ייזכר אני יפרסם ![]() |
![]() |
![]() |