|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() הם כבר עברו משלב הפינצטה לשלב השקרים בכתבות ההסתה שלהם ומי שבכלל טורח להכנס לשמה מבין
ולא רק זה אלא הם מפרסמים מאמרים במסווה חדשות בנפרד מהמאמארים צריך לעשות משהו בנדון..... רק שזה הפורום הישראלי היחיד שאני פעיל בו(מבין 2 ס"הכ) ואני יודע שכל העולם שונא אותם אבל צריך לארגן משהו רציני זה האתר המס 1 פופולארי בארץ............................. שוטפים לאנשים את השכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() "ווואלה" יווו כמה זמן לא נכנסתי לאתר הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק
|
![]() ושחכתי לומר משהו , התעמולה שלהם זהה לזו של הנאצים בשנות ה30.
כמובן חכמה הרבה יותר כי הם לא חסינים מפני תביעות (למרות שנדמה לי שלא חסרים להם חברים בבית המשפט עד כדי כך שהם לא צריכים סוללת עו"דינים) נראה לי אני פותח בלוג שנקרא "שמאל Watch" שמה אני אעשה דבנקינג רציני לחרא שהם כותבים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() כן, ממש אותו דבר. אתה דמגוג בגרוש.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כל התיקשורת שמאלנים ביגלל שקהל היעד שלהם זה לא העם אלה האנשים שגרים בצפון רמת גן...
![]() |
#7 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
כן זה אותו דבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() גם אותך אנחנו מכירים.. קראת בויקיפדיה קצת על פוליטיקה ואתה מרגיש ראש ממשלה. יש אנשים עם דעות שונות משלך, זה עדיין מותר במדינה הזאת [באורח פלא]. אתה יכול לא להסכים ואתה יכול למתוח בקורת, אבל ישר לקפוץ לדמגוגיה ש"זה כמו הנאצים" זה לא במקום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
אישית ynet עדיפים על וואלה
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
הם מפרסמים מאמרים במסווה מבזקים , הם מבליטים נתונים עם פינצטה , כל כתבה הם עושים תזכורת של כל מה שקרה כדי להעצים את ההזדהות של הקורא עכשיו הם מפרסמים כעובדה דעה של איזה עורך דין שבכלל נדחתה על הסף ע"י הפרקליטות כשקרית וחסרת ביסוס וגם אותה ניפחו מהקשרה וריפדו את המאמר שיכל להיות פסקה של 3 שורות לעמוד שלם של הסתה. אני לא רק שיכול לא להסכים אלא זכותי למחות על זה. אני יודע שממש נוח לך עם המגמה הזאת כי אתה אקס דוס אבל זאת לא האמת וזה לא צודק או הוגן, תתמודד. וזאת לא דמגוגייה , דמגוגיה זה משהו כזה: הנאצים ביצעו תעמולה נגד יהודים הארץ מבצעים תעמולה נגד יהדות לכן הארץ נאצים מה שאמרתי: הנאצים פרסמו תעמולה נגד יהודים כמו שהארץ מפרסמים תעמולה נגד היהדות ויש הרבה נקודות דמיון זאת דמגוגיה לקרוא לזה דמגוגיה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה אבל יש דרך להתבטא. תתמודד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ליאו, אני לא מבין איך אתה משווה פה לנאצים. התעמולה שונה לגמרי.
אבל זה שוואלה שמאלנים, וזה ששמאלנים הורסים ת'מדינה הזאת (טוב, חוץ מm0she :laugh ![]()
![]() |
#13 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() אני לא שמאלני
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אקס דוס? מה ולמה?
![]() |
#15 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
בשבילך אני אנסח את זה באופן חסין האשמות אד הומיניזם: קמפיין ההסתה הנוחכי של מערכת הארץ דומה מאוד למסע התעמולה המוקדם של הנאצים נגד היהודים בגרמניה ולאנטישמיות הישנה בימי הביניים. ניכרת קבוצה שמוצגת כחשובה לכל העולם בהם היהודים פוגעים , מוצגים "צדדים אפלים" שבדרך כלל פיקטיביים או מנופחים מחוץ להקשר של חיי הקהילה היהודיים. מציגים את היהודים כפרזיטים (מה שנכון חלקית מאוד לגבי חרדים בכל אופן) שפעם אחר פעם בקונספירציה מתוחכמת תוקעים סכין בגב המדינה וחיים על חשבונה. אבל כמובן זה אולי רק 20% מהבעייה איתם... רק שפה הם מבצעים זאת באופן הכי בוטה , בכל אופן מה שחשוב זה ה80% האחרים תראו את מדור הנוער שלהם , הם אלה שיחצנו את מיקל לואיס! תראו את מדור התרבות שלהם , פוסט ציונות בכל מאמר שבכלל לא קשור , הם השוו את סאבלימינאל לנאצי בגלל שהוא פטריוט לפני 5 שנים תראו את הטורים האלה שלהם תשימו לב איפה הHQ של המערכת שלהם נמצא וליד מה הוא נמצא תראו באיזה מפלגה מתפקדים רוב הכתבים של העיתון הזה וחברים בכירים בה (בכלל אתר הארץ עצמו פוסט ציוני לגמריי וואלה עוד מגדיר את עצמו כ"נייטרלי" ומאוזן) תשתכלו באיזה שפה הם משתמשים , ממש אל ג'זירה והכי מעצבן שהם לא נותנים למשתמשי פיירפוקס לכתוב טוקבקים (ואחרי זה אפשר רק להסיק מסכנה שזו קונספירציה כי כל האתר שלהפ פועל מצויין ורק זה לא והם רוצים לצנזר בקלות את משתמשי FF החכמים יותר חחח) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() לא ידעתי שהנאצים קדמו מדורי נוער עם מייקל לואיס. זה לא רלוונטי.
זה ברור שלכל עיתון יש אידיאולוגיה, להגיד שהם מציגים את היהודים כפרזיטים זה קצת הזוי כי הם יהודים בעצמם. אני לא הולך להתווכח איתך על הדעות שלך כי ברור לי שזה חסר טעם, הבעיה שלי היא רק עם הקלות הבלתי נסבלת שבה שולפים את קלף הנאצים בכל פעם שלא אוהבים מישהו. Iron-mass - הוא מדבר על זה שחזרתי בשאלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() אני רואה את הניצוץ של ההבדל, מצד שני אני מרשה לעצמי לתהות למה אתה מכניס את הביטוי "נאצים". בהתחלה אמרת שהתעמולה שלהם זהה. אחרי שאמרתי שאתה דמגוג, מתנת את עצמך ואמרת שזה רק דומה. השאלה שלי היא למה זה בכלל עולה? אתה אומר נאצים כי אתה יודע שזו נקודה רגישה ושזה מושך את העין. זו הסיבה שבגינה אתה דמגוג בעיניי. אתה יכול להמשיך לנסות להסביר את עצמך, זה לא ממש מעניין אותי, אמרתי את שלי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גם לחופש הביטוי יש גבול והסטה לא נכלל תחת חופש הביטוי
אם אני עכשיו מקים אתר חדשות וכול כתבה שנייה שם אני מזכיר כמה שהערבים מסריחים וכמה שצריך לפוצץ אותם ולהרוג אותם זה נראה לך בסדר? יש גבול ויש צורה להביע דיעה
![]() |
#20 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() האם הביטויים האלה מוזכרים בוואלה? ממש לא. אני מסכים שיש שם מגמה אנטי-דתית, אבל מדובר בתגובות על אירועים אמיתיים. למשל, הארכת חוק טל. לא אומרים שהחרדים מסריחים ושצריכים לפוצץ אותם וגם כשמותחים עליהם בקורת זה בתוך הקשר סביר כל שהוא.
|
![]() |
![]() |