![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום רב
כבר כמה חודשים שאני מרגיש עייפות רבה וירידה ביכולת לפני כמה חודשים הייתי מתאמן בצורה מעולה, היה לי כושר סוף עכשיו אני מרגיש מאוד עייף, כשאני מרים משקולות הידיים שלי חלשות מאוד ואני מרגיש רק חולשה ביד גם אחרי שאני מרים משקולות אני מרגיש עייף נורא ראוי לציין שמצבי הנפשי לא ממש טוב בגלל דיכאון פה ושם שיש לי האם יש קשר? האם זה אימון יתר כי נחתי כבר חודשיים אני לא עושה כלום רוב היום |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא עושה כלום במשך היום ואז עולה למכון?! אז זו כניראה הבעייה כי מנוחה גדולה מידי תגרום לעייפות גם במכון.
חוץ מזה אתה צריך לצאת מהדיכאון ועם שיפור המצב רוח האימון יהיה יותר טוב.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא עושה כלום במשך היום ואז עולה למכון?! אז זו כניראה הבעייה כי מנוחה גדולה מידי תגרום לעייפות גם במכון.
חוץ מזה אתה צריך לצאת מהדיכאון ועם שיפור המצב רוח האימון יהיה יותר טוב.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא שאני לא עושה כלום פשוט אין לי כוח להתאמן
אני לא הולך למכון כי אין לי את הכוח ללכת אתמול הרמתי משקולות והרגשתי עייפות רבה בשרירי היידים ובכל הגוף ואז הלכתי לישון וגם עכשיו קמתי בבוקר הרמתי משקולת ואני מרגיש שאני צריך לנוח אולי זה בגלל שאני לא בכושר? יש מצב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() חוסר מוטיבציה גורמת לעייפות!
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() קח את עצמך ביידים..תצא מהבית ומהבאסה,תשתדל להיות כמה שיותר פעיל..תהיה חיובי שכח מהדיכאון..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חח תודה נשמות אתם באמת חמודים תודה
|
![]() |
![]() |