|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() משקל 75.
היקף יד 38 וחצי גובה 176 היקף גב 111. ![]() ![]() ![]() ![]() ייאלה תפציצו בתגובות...
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() אתה דומה לכריסטיאן ויירי וחואקין פניקס. אחלה חזה וידיים, חיטוב לא רע - שפר גב.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח איזה פרצוף מוזר יש לך אחטונג שתהיה בריא..גב טוב..!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ידיים מצויינות, תעבוד קצת על אמות, הן לא בפרופורציה.
גב לא רע, חזה דורש שיפור... סה"כ יפה, שיהיה המון בהצלחה! ![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה רוצה מהפרצוף שלו? מה מוזר לא הבנתי :-)
אחלה גוף , ידיים מסיביות ביותר אהבתי ח"ח
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה ידיים וחזה! גב דרוש שיפור, חוץ מזה נראה אחלה!
![]() חח ובאמת יש לך משהו מוזר בפנים אולי המשפט "משקר במצח נחושה" יילך כאן.. חח סתם לא משנה חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() באמות הבעיה מוכרת,אני אתחיל מהימים הקרובים להשקיע בהם בתרגילים מבודדים,עכשיו חזה גם אני יודע למרות שהתמונה יצאה מעפן אני אנסה לעלות אחרי זה תמונה חדשה,אני נותן לו הרבה פוש,הוא עדיין לא התאושש מאז שהפסקתי להתאמן אז יקח עוד קצת זמן להחזיר אותו לנורמה,מהגב אני דווקא מרוצה איך שהלך לי בזמן האחרון.
בגב רוחב לא חסר לדעתי,אבל אני צריך אווי,אין לי אפשרות לעבוד עם דד ליפטים בגלל בעיות כמה בעיות... בעיקרון המטרה עכשיו היא לעלות במסה עוד 5 קילו ,כאשר הדגש הוא חזה,טרפזים אמות ואולי גם כתף אחורית ,כשגם השאר יקבלו את המנה. נ.ב אתם ילדים ![]() גיל תודה שהעלאת את התמונות, לילה טוב ואל תשכחו לתת עוד תגובות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() פיי כל הכבוד אחטונג רואים שיפור עצבני קבל במונטייין גבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() נראה טוב!
אתה יודע מה לעשות ! בהצלחה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה מעולה אחטונג!
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() כל הכבוד אחטונג אחי, נראה מעולה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל הכבוד אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ידיים טובות, גב סבבה חזה דרוש שיפור
בכל אופן אתה נראה אחלה! תמשיך להפציץ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב כל הכבוד ובהצלחה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ניראה מצויין...הגב ניראה כאילו הוא השתפר מאוד..גם הידיים ענקיות, אבל הפיק לא בולט כלכך, משהו לא מובן...כניראה גנטיקה. כל הכבוד..קבל מוניטין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה טוב מאוד, עדיין חטוב. כל הכבוד.
בתמונה הראשונה, היד שלך נראית באיזור ה40 ס"מ אפילו; נפלאות החיטוב, הצילום והתאורה. בכל מקרה, זה לא גורע ולו לרגע מכך שיש לך ידיים טובות מאוד. כמובן שצריך לעבוד יותר על הגב. אני ואתה באותה סירה - גם ל יש גב מפגר. שלא נדבר על זה שאני לא מתאמן כבר די הרבה זמן, והמצב שלו עוד יותר גרוע חחח מה התוכניות לעכשיו? חיטוב/מאסה/שימור? בהצלחה בהמשך!
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בהחלט יש שיפור מכובד מהתמונות הקודמות
אבל מה שמשגע אותי עלית 10 קיל נכון? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
אזהרה מס' 2 - שימוש בשפה בוטה |
![]() תוסיף נפח לחזה תעצב את הגב וגם את הטרפז חוץ מיזה הכל סבבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה איזה פיק אחי? דניאל,אני מתכוון לתת עוד 5 קילו במסה ואז להתחיל לשלב אירובי עם אימונים ,כי עליתי גם בנוזלים לא מעט יחסית מאז שעשיתי את העליה הזו וזה בא לידי ביטוי בחזה ובבטן. המטרה בעיקרון לשקול 75 חטוב. pc ,עליתי אולי 10 קילו אבל זה עדיין חלק גדול נוזלים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() הכוונה אחי הבייספס אין לו צורה כדורית כזאת אחי...יכול להיות שזה בגלל שהכתף גדולה
|
![]() |
![]() |