|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
ייעוץ בקשר לקניית התוספים.
כבר כמה זמן שאני מתכנן לקנות תוספים, כדי לשלב עם האימון שלי.
המטרה שלי היא להגדיל את מסת השריר ואת ההתקדמות בפיתוח הכוח (במילים אחרות להיות יותר חזק). אני כרגע מתאמן 4 פעמים בשבוע: אימון A: לחיצת חזה עם מוט (40 ק"ג 4x10) לחיצת כתפיים עם מוט מאחורי העורף (30 ק"ג 4x10) כפיפת מרפקים עם מוט (בעמידה) 35 ק"ג 4x10 כפיפות בטן 4x25 אימון B: מתח 4x7 יד קדמית - לחיצת חזה עם מוט - עם ידיים צמודות (40 ק"ג 4x10) A ימים א, ד B ימים ב, ה אני שוקל 60 ק"ג, בן 17 מתאמן כבר קרוב לשנה. אני רואה תוצאות לא רעות בכלל מהאימון הזה (שדרך אגב אני עושה אותו בבית, יש לי ספת משקולות, מוט 1.5 מטר ומשקולות) אבל אני רוצה לראות יותר. אני משתדל לאכול מאכלים עם חלבונים אחרי האימון כמו ביצה או טונה בתקווה שזה תורם. בכל מקרה , רציתי לשאול איזה תוספי מזון מומלצים עבור המטרות שלי וע"פ תוכנית האימון שלי וכל הפרמטרים האחרים? תודה מראש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() לפיתוח מסת שריר ממולץ לצורך WHEY PROTIEN -חלבון מיי גבינה.ישנם בחנות האתר סוגים שונים של אבקות חלבון מיי גבינה אישית אמליץ לך על זה:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 אחלה דבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אין שום צורך בתוספי מזון (חוץ מקריאטין) לפיתוח הכח ומסת שריר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
קריאטין אגב נותן עלייה זמנית בכח זה לא ישאר קבוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() לא יודע לא נסיתי אבל זה יעזור לך בפיתוח הגוף אבל לא בשיפור כוח.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא נותן רק עלייה זמנית "בכוח" בזמן הסייקל הוא יגדל גם במסת השריר ויעלה בכוח. זה לא שהוא יקח קריאטין, ואחרי שהוא יפסיק הכל ילך. אחרי שתפסיק לקחת, אתה פשוט תאבד את הנוזלים שהקריאטין צבר. מסת השריר, והכוח, שצברת במהלך הסייקל תשאר לך,כמובן בלי הנוזלים,ותרד מעט בכוח בגלל הנוזלים שהקריאטין צבר. אם אתה רוצה תוסף טוב לשיפור הכוח ומסת השריר קנה קריאטין. תתחיל אם פורמולה פשוטה של קריאטין טהור.
![]() |
![]() |
#9 | ||
חבר פעיל
|
![]() תחליף את התוכנית הזאת, דחוף.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
בכל מקרה אני צריך תוכנית אימונים שמתאימה למתאמן הביתי, כמו שציינתי יש לי אבל משקולות, מוט וספת משקולות. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
חבר פעיל
|
![]() כנס פה באתר לאימונים, תוכניות אימון ותבחר לך את מה שמתאים לך, ותעבוד על כל הגוף! זאת אומרת חזה, גב, כתפיים, יד אחורית, קידמית, רגליים ובטן.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() מה התוכנית הזאת!?!?!
אפילו ל fbw היא לא טובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה רוצה להיתאמן או מה ? אם תקח גם אבקה ולא תוכל מספיק חלבון למשקל גוף שלך זה לא יעזור בכלום,גם הקריאטין. אם אתה מתאמן ריצני תקח את עצמך בידיים תוכל כמו שצריך,וקח קריאטין. אבקת חלבון זה רק תחליף לארוחה.
![]() |