|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
השמנה
בן אדם בעל אחוז שומן נמוך ישמין יותר מהר מבן אדם בעל אחוז שומן גבוה יותר?
אנ יסביר את עצמי יותר טוב, לוקחים 2 אנשים בעלי אותו משקל, אותו גובה ואותו תפריט (לא תפריט בהכרח בריא, תפריט שכוללים בה גם ג'אנק פוד) ההבדל היחיד בניהם הוא האחוז השומן, האם הב אדם בעל האחוז השומן הנמוך יעלה במשקל יותר מהבן אדם בעל האחוז השומן הגבוה ממנו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למה זה מופיע לי פעמיים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() הכול תלוי בגנטיקה וזה ניראה לי להפך למי שיש אחוז שומן גבוה יש לו כנראה גנטיקה פחות טובה אז הוא ישמין
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם הם אותו משקל ואותו גובה, אז זה שיש לו אחוז שומן נמוך יותר יש לו מסה רזה גדולה יותר ולכן על אותה כמות קלורית הוא ישמין פחות. אבל זה לא הכי מדויק כי יש עוד משתנים שיכולים להשפיע.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() הבנאדם בעל אחוז השומן הגבוה ישמין יותר מהר
בנאדם בעל אחוז שומן נמוך (באופן טבעי כן?), זה אומר שיש לו גנטיקה טובה, מערכת חילוף חומרים, אין נטייה להשמנה וכו' אני אחד כזה, אני מאוד מתקשה לעלות במאסה אני על כל קילו נאבק |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי הבנתי
שאלה נוספת בן אדם שיש לו אחוז שומן לדוגמא 15 והוא הוריד לסביבות 10 אחוז (תפריט תזונה שנכלל בה ג'אנק פוד וצ'יטים) יהיה לו נטייה לאחר מכן להשמין מהר יותר מאשר הוא היה ב- 15 אחוז |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אולי.
זה תלוי בכל בן אדם באופן אישי, דיי לטחון מים.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |