|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מי שמביא לי מתכונים לבלנדר או לבישול או כל דבר יבוא בברכה
![]() ובגלל שאתם אוהבים את זה מוניטין לאנשים שיביאו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני פשוט לוקח 200 מ"ל של שיבולת שועל (כוס מדידה), שם בתוך 300 מ"ל חלב, שם שלשותרבע סקופ של אבקת חלבון בטעם שוקולד ( לפני זה היה לי וניל, גם הוא משתלב נהדר בדייסה הזאת).
שם את הצלוחית במיקרו, מחמם 2 דקות, בזמן שאני מחם אני לוקח בננה וחותך אותה לחתיכות קטנות כאלה, אחרי זה אני שם תחתיכות בותך הצלוחית עם הכל, מערבב ויוצא מין דייסה טעימה כזאת.... לא ניסיתי אף פעם משהו אחר, אבל זה פשוט טוב לאכול את זה ככה... חח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() עשיתי משו דומה אבל יצא לי כזה גועלי בתחתית היה את השיבולת שועל ולמעלה היה חלב כזה, לא יודע מה איתך זה היה הדבר הכי מוזר שראיתי, ולא היה טעים ): תודה בכל מקרה..
עוד מישו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תחמם את זה איזה 7 דקות ככה יוצא דייסה עצבנית סמיכה כזאת אני אוהב את זה כמה שזה פחות נוזלי.... שם בקערה כמה כפות ש"ש מוסיף חלב סקופ של אבקת חלבון (עד היום היה קרם עוגיות עכשיו שוקו) מחמם אחרי שזה יוצא מוסיף קצת קינמון מערבב שם על זה צלחת כמה דקות טובות נותן לזה לתפוח טיפה.. כל בוקר אני מתענג על זה מחדש.... אם אתה רוצה עוד מתוק תוסיף שקית סוכרזית/סוכר מה שבא
![]() |
#6 |
|
![]() תודה עבו עוד מישו? אולי יש מישו עם מתכון לבלדר? למה אני עשיתי היום ויצא לי זוועתי :x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אתה יכול להכינס את השיבולת שועל לדקה שתיים + מעט מים חלב למיקרו לריכוך .
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=245&Page=1 פה יש מתכון מהאתר אתה יכול להישתמש בסובין שיבולת שועל הסובין יותר כמו אבקה ופחות יוצור גושים. להכנת השייק סקופ חלבון חצי כוס שיבולת שועל \סובין (עדיף אחרי חימום\בישול) חלב \ מים קוביות קרח 1-3 סוגי פירות שאתה אוהב 3 אגוזי מלך
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי
|
![]() מנסיון:
בתוך הבלנדר: שיבולת שועל אחרי בישול,שתיהיה רכה מאוד. אגוזי פקאן פירות יער תמרים בננה חלב אם יש לך חלבון בטעם וניל/בננה/תות תכניס,אם לא,שתה בנפרד למה לא הולך. זה השייק הכי סוף הדרך שיש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() מישהו יכול להראות לי מזה שיבולת שואל?