|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 15 ואני די ענקי לגיל שלי בגלל שאני מתעמן כבר הרבה (2-3 שנים משהו כזה) ואני ממש צריך תוכנית אימונים טובה בשבילי שלא תידפוק לי את הגב אני רוצה
להתעמן על שריר חזה. ועל השרירם של הידים כל השרירם של הידים. וגם על כל השרירים של הגב. עם מישהו יכול להציע לי להתעמן על עוד איזה שריר אני ישמח :laugh: בגלל החופש אני אולך עכשיו לעשות מרתון של אימונים אז בבקשה תתנו לי משהו טוב. על השריר רגלים אני גם צריך לעבוד אבל אני לא ממש יודע הרבה תרגילים אני מיתעמן ויש לי שרירים ברגלים אבל אני צריך עוד דרכים לעבוד עליהם ובבקשה על תתינו איזה תוכנית אימונים מהאתר כי אני ממש לא חושב שמתאים לי אחת מהם אולי יש משהו מסוימם אבל בנתיים לפי מה שראיתי אין הרבה תוכניות אימונים שטובות לי. בכל מיקרה תודה מראש לכל מי שעוזר ועם אתם רוצים אני יכול לעלות איזה תמונה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תקרא מדריכים לגבי מאסה/חיטוב, ואח"כ תתכנן את התזונה היומית שלך בהתאם למטרות שהצבתה.
לגבי תוכניות אימונים יש לך באתר דוגמאת ותוכנית, ומקווה שלא צריך להסביר לך למה לא לעבוד על כמה שרירים ספציפיים.. בהצ'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ודבר שני אתה יכול לתת לי קישורים אני די חדש באתר הזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה ענק מבחינת שריר או שומן?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שריר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() משקל גובה אחוז שומן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שוקל 80 אחוז שומן לא בדקתי אבל יש מה להורדי לא הרבה איזה דיטנית אחת אמר לי שאני רציך להוריד אולי איזה 5 קילו ומה שישאר זה רק מסת שריר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ואני בערך 1.70
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() טוב מישהו יכול לתת לי איזה קישור של תוכנית אימונים שחושבים שמתאימה לי ? אני מחכה כבר די הרבה זמן בשביל תשובה !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חברה אני צריך את התוכנית הזאת כמה שיותר מהר אני לא יודע איפו לחפש באתר אני חדש פו ואני רוצה בחודש הקרוב לעלות לפחות 5 קילו של מסת שריר אני יודע שצריך לאכול אחרי כל אימון משהו עם חלבונים אבל בבקשה תתינו לי איזו עצה מה לאכול אחרי כל אימון או עם צריך לאכול גם לפני אימון כדי ליראות תוצאות יותר טובות אני ממש צריך תוכנית אימונים טובה, כמו שאמרתי מיקדום אני מיתעמן כבר די הרבה זמן אז אל תתנו לי תוכנית אימונים של מתחיל אני מבקש ממכם לעזור לי אני חייב לעלות את המסה של השריר שלי בזמן האחרון אני לא רואה עלייה במסת השריר ובגלל זה אני מבקש תוכנית טובה כולל מה לאכול אחרי כל אימון ואיזה תוכנית אתם חושבים שמתאימה לי
פרטים אלי: משקל: 80 גובה: 1.70 מתעמן בערך שנתיים אחוז שומן: לא בדוק אבל דיאטנית אמרה לי שאני צריך לרדת בערך משהו כמו 5 קילו ומה שנישאר זה מסת השריר. |
![]() |
![]() |