|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכם
כמו רובכם גם אני אוהב חזה עוף כמקור לחלבון 100 גרם חזה עוף= 23 חלבון השאלה שלי אם זה 100 גרם לפני בישול או אחרי הבישול? 2) עצה לחזה עוף בטפלון במקום שמן אני לוקח בצל חותך לחצי ומבריש את הטפלון (כאילו זה מנגל) תוך כדי גז עם להבה קטנה מניח את החזה עוף והופך מדי פעם עד שזה נהיה טעים!!!!! כך אנו חוסכים שומן מיותר מהשמן מקווה שתענו לשאלה שלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,806
כללי:: שיווה האל של המוות
גיל:: 20
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() אחרי בישול, בגלל שלאחר הבישול החזה עוף מתכווץ בגלל שיורדים ממנו כל הנוזלים
לפי המשבון קלוריות של אולימפוס אחרי בישול הוא נהיה 28 גרם חלבון עריכה: עוד עצה אתם יכולים גם לעשות את החזה עוף בתנור על מצב גריל מצד אחד זה עושה אותו כמו על האש כזה או שאפשר לעשות אותו שווארמה וזה ממש טעים, ערב לפני אתם מכינים את הבשר חותכים אותו לקוביות בערך בגודל של קופסאת גפרורים שמים הכל בתוך סיר קטן, משרים אותו עם שמן זית, 2 שיני שום, פלפל, מלח לפי הטעם, משרים אותו כל הלילה ויום למוחרת עושים אותו בתנור על מצב גריל, זה יוצא ממש טוב |
![]() |
![]() |