|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתחיל את האימון עם חימום של אופניים 15 דקות ואז בדרך כלל אני מתחיל עם המשקולות ואז בסוף האימון רץ 3 קילומטר.
מתי עדיף לרוץ לפני או אחרי האימון ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל אחד מעדיף משהו שונה
לפי דעתי הכי טוב אחרי כי אם תרוץ לפני לא יהיו לך אנרגיות לאימון האנ אירובי ולא תוכל להגיע להישגים מכיוון שתיהיה עייף |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() רק אם אתה בחיטוב ורוצה לשרוף הרבה שומנים תעשה אימון אנארובי בלי אופניים בהתחלה וישר אחרי האנארובי תעשה אימון אירובי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() עזוב אותך מריצה אחרי אימון משקולות אלא אם כן אתה מרים משקלים ממש נמוכים למסה שלך אתה תצתרך את כל הכוח לאימון ואני בכלל לא מדמיין מה יקרה לי אם אני יעשה אירובי רציני לפני האימון כמו כל הזקנים האלה בחדרי כושר עם המשקולות הורודות
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אצלכם 1-3 זה ורוד\אדום 4 זה ירוק 5 זה כחול?
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תראו אני בחיטוב כרגע אז אין לי ברירה אני חייב לעשות אירובי אל תדאגו אחרי שאני מגיע לאחוזי שומן נמוכים ויתלהב קצת מהריבועים אני יכנס ישר למסה D:
בעיקרון האופניים זה דיי לחימום ואני לא עושה סט חימום על כל תרגיל כי אני משקיע דיי הרבה זמן במתיחות אז ככה שאין צורך לדעתי אני ישאר ככה אה ואגב בסוף כל האימון הזה אני גם שוחה איזה חצי שעה :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
מכיר את המשקולות הרוסיות האלה שזה כדור ויש ידיות בכל צד אז יש לנו כאלה עם 48 שאני עושה איתם שרגז ( ועוד בפינה יותר גדולות מלאות בחלודה..) אז הדאמבלים הגדולים כל צד בנפח הזה... ויש כמה שיכולים גם להשתמש בהם
![]() |