|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד חירפן אותי אך במספר חודשים שחקנים שחיפים נהיים סוסים בסרט מסוים קחו דוגמא את אדוארד נורטון לפני שחיף מצוי
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() הוא עלה 2 ס"מ ביד
מה ההתרגשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא יודע מה הפרק זמן שעבר בין צילום התמונה הראשונה שהצגת לשניה.
לאדוארד נורטון אין גוף של מזריק.
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() נאצי מז**
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאמין שזה לא טבעי אם זה שימוש בתוספים או סטרואידים...
ודרך אגב ראיתי את הסרט הזה שהוא סוס ... סרט מעולה!
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בין הסרטים הכי טובים שראיתי אמריקן היסטוריה איקס!!
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() נראה לי בשביל הסרט הוא צייר את זה(או שלא
![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עשו לי טובה תראו את כל הסרטים שלו לפני ואת אמריקן איקס עאלק שני סנטימטר ביד ושימו לב להבדל אפשר להגיע לגוף כזה טבעי זה ברור אבל בכמה חודשים בודדים בשביל איזה סרט שאומרים לו שהוא חייב לגדול הרבה בשביל התפקיד והוא מקבל ימבה כסף זה משהו אחר חוץ מזה למה נראה לכם שיש לאנשים האלה את כל הזמן והסבלנות שבעולם עדיף להם כבר לדחוף סייקל ככה לפחות לי נראה.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי ת'סרט המדובר בגיל 10 בערך.
אם יש תמונה שלא תמחק לי בחיים מהראש (ילד בן 10 ![]() זה שכושי פורץ לו לבית הוא מוציא אותו בחוץ נותן לו לנשוך את המדרכה ודורך לו על הראש . אדיר...! ![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() הוא סתם שחיף מכוער אם כבר ווין דיזל עשה עליה רצינית
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שחקנים צריכים הרבה פעמים להתאים את גופם לתסריט הסרט, וויל סמית' העלה 18 קילוגרם במספר חודשים בשביל הסרט "עלי", גם טובי מגוויאר גם העלה מסת גוף רזה לסרט ספיידרמן 1(ב 8 חודשים),
לא מדובר באנשים זקנים שצריכים זריקות טסטוסטרון שבועיות, לכולם יש מס' רב של חודשים ולפעמים שנה גם עד תחילת הצילומים, ויש להם המון זמן להתחיל להיכנס למשטר תזונה ואימונים טוב בצמוד למדריכים אישיים ותזונאים, תוספי מזון בהחלט, לגבי אנבוליים אני בספק, לא מדובר פה בהכנות לסרט הענק בכיכובו של פרינגו, אני לא רואה פה טעם בקבלת אנבוליים.
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש מלא שחקנים הוליוודים גדולים...
בראד פיט- טרויה מל גיבס-ן לב אמיץ ניקולאס קייג'- קון אייר הכושי המצחיק הזה שמשחק ב- כולם שונאים את כריס ובמשחק מכור... ווין דיזל ליאונאדאס אין לי מושג מה השם שלו- למרות שהרבה שם זה איפור אבל רואים שיש מאסה.. ועוד כמה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ההבדל ביינו לבן אנשים כמו וין דיזל הוא שהוא עשה עלייה משמעותית מאוד משחיף לאחד אם גוף די רציני בשביל תפקיד ווין דיזל נראה ככה כבר שנים ולא מתאים תגוף שלו לתפקידים מסוימים אלה בשביל עצמו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע שזה שמשחק את ליאוניידס פיתח שרירים בשביל הסרט.
והכושי המצחיק אתה מתכוון כריס רוק? או בוב סאב?
![]() |
#16 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() 1) ווין דיזל היה חיה מגיל צעיר. ביל 17 הוא עבד כשומר ברים. ווין דיזל הוא מלך והוא שני במעלה רק לצ'אק נוריס. הסיבה היחידה שאני לא אוהב את הסרט להציל את טוראי ראיין היא שווין דיזל מת בהתחלה. הוא היה אמור להגיע לקרב האחרון ולהרוג לבד את כל הנאצים.
2) זה לא שהאנשים האלה הופכים לקולמנים. זה כולה עבודה נכונה של שנה+- עם תוספים סטאנדרטיים, שום חומרים "אסורים". למשל בראד פיט בטרויה יחסית גדול וחטוב יפה, אבל זה לא איזה משהו מטורף.
![]() |
#19 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
*וראיתי את הסרט...הקטע שהוא דורך לכושי על הראש בזמן ש הוא נותן ביס במדרכה,אחד הרעים. ויש לו שם גוף מכובד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מייקל קלארק דאנקן
![]() ![]() ![]()