|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() יאלה נמאס לי לראות את הפרצוץ זין הזה
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() עומרי ללא ספק האיש החזק בעולם
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענקקקקקקק!!!!!!!!!!!
נ.ב איזה מכוער העומרי הזה..
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח האהבל הזה רשם כליפ במקום קליפ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הוא גרם לי לבכות גם מהצער כלפיו כי זה הדבר הכי מטומתם שראיתי וגם מצחוק כי אני מרחם עליו
קוקסינל
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אותך תראה איזה סוסס:
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1532342 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() איזה מכוער ניראה לי ההורים שלו יושנים עד היום במיטת קומותיים אחרי שהוא יצא לעולם :/
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זונה רצינית..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחח החלום שלי שהוא יבוא לכאן הוא בדוק יודע מה חושבים עליו פה ובגלל זה הוא מפחד לבוא חחחחחח כנ"ל על מייקל לואיס
![]() דבר היחידי שיתרוני בקליפים שלו זה שהוא יודע לבחור מוסיקה יפה זה הכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחח עושה פשיטות ברכיים וכפיפות מרפק ביחד...
שמעו בוא נגדיר אותו כ"לא רע"... אבל יש לו אגו של אלוהים... מתנהג כאילו הוא היקף 45 מינימום.. ד"א... ראיתם איזה חצ'קון יפה צמח לו ליד האף?
![]() |
#14 |
|
![]() דאבל
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() אני מעוד מרחם על הילד,חבל שיש כאלה שיורדים עליו פה וצוחקים עליו ! תאכלס הוא מסכן,ואין מי שישגיח עליו כניראה ....:dry: בסוף יקבל פציעה (חס וחלילה,שיהיה בריא) וכאן יגמר הסיפור....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() טוב, לא אכפת לי שאני אחד ויחיד כנגד קהילה שלמה אבל נמאס לי, נמאס לי מהביקורת השוצפת-קוצפת נגד כל אחד , אני בטוח שלא כל אחד מהמבקרים נראה יותר טוב ממנו, במיוחד כשהוא היה בגילו, תראו איך הוא נראה יחסית לגילו , זה הישג! מה אכפת לכם שהוא מעלה סרטונים ונותנים לו מילים טובות, מה אכפת לכם ריבון העולמים, תפסיקו לרדת על כל אחד ולהעליב, אף אחד כאן לא קטף את תואר מר אולימפיה. מה גם שעומרי הוא לא בעל ידע או בעל נסיון רב באימונים , הוא לא משתחצן ולא שום דבר, הוא בסך הכל ילד שמתאמן בשביל ההנאה ומפרסם בשביל האגו, דבר שכולנו שואפים לפתח , אל תגידו שלא.
לגביי מייקל לואיס, הסוגייה הישנה נושנה, חלאס, מיצינו, שחיף או לא, הוא נראה גדול בהרבה לפחות מ80% מהפורום. יש לו ידיים בהיקף 40-43, חטוב מאוד, חזה חלק חלש אצלו, בטן טובה מאוד. הכל גנטיקה סך הכל. ואל תשכחו דבר אחד מייקל לואיס הוא לא באדי בילדר.
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
מייקל לואיס שיראה איך שיראה, אבל תראה איך הוא מתנהג! מוציא לאבקות חלבון שם של סטרואיד. חוץ מזה, הוא כן מנסה ליצור שם של בודיבילדר, פותח תוכנית אימונים ותזונה, כל מקום שמארחים אותו מדברים איתו על הגוף ועל הכוח שלו(מועדון לילה לדוגמא, ראש גדול והאלופה יש לו שם לא קצת סצינות בלי חולצה והוא נחשב שם ה"סוס")
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבייך שמתי לב שהתגובה מתונה. עומרי עושה טעויות והוא ישלם עליהם. לגביי מייקל, הוא עושה מה שרשום לו בחוזה, עם השנים, עם המחמאות וההצלחה התפתח לו האגו אבל מה זה משנה, הוא לא מתחרה או משהו כזה, שיעשה מה שבא לו מה זה מפריע לחבריי הפורום היקרים?! שידבר איך שבא לו, יש למישהו בעיות- שיתבע אותו!:closedeyes:
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() שילכו הוא ומייקל לואיס כוס עמק למי מענין את הביצים? פשוט שהם מוזכרים קצת יוצאים עליהם כי הם 2 מפגרים שעושים שטויות והרבה רעש |
|
![]() |
![]() |